Vybírejte z nabídky 36 727 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Kly Zpět na přehled nabídek

Prodej, chata u Mělníka, Kly

Prodejce

Makléř: Janovský Viktor

Telefon: 607 588 ...

E-mail: viktor.j ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kly (okres Mělník)

Domy, Chaty a chalupy

01273

07.10.2024

2

505 m2

50 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2590000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně provize RK a veškerého právního servisu., včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Janovský Viktor

Telefon: 607 588 ...

E-mail: viktor.j ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9574.jpg

Aktivreality

28. října 919, 277 11 Neratovice

www.aktivreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej rekreační chaty 2+1 vhodné i k trvalému bydlení na hranici mělnického katastrálního území, v klidné chatové oblasti nedaleko lokality Na Hadíku. Bližší informace najdete na webu - viz foto a video. Místo kombinuje klid přírody s blízkostí města, ideální pro odpočinek nebo nenáročné trvalé bydlení.

Chata o obytné ploše 50 m2 prošla v roce 2012 kompletní rekonstrukcí. Byla rozšířena o dvě zděné přístavby, zateplena, opravena střecha, instalovány nové rozvody a interiér byl obnoven. Podlahy jsou nyní dřevěné prkenné nebo dlážděné, okna plastová pro vyšší energetickou úspornost a komfort.

V přízemí se nachází útulná obytná místnost s krbovými kamny pro efektivní a rychlé vytápění, prostorná kuchyně s místem pro pračku, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem a samostatné WC. Podkroví slouží jako ložnice dostatečně velká pro dvoulůžko, s možností přespání více osob. Vytápění je řešeno krbovými kamny, lze použít i elektrické přímotopy.

Pitná voda je ze studny na pozemku, rozvedena čerpadlem do chaty, ohřev vody zajišťuje menší bojler. Odpad je sveden do jímky. Chata je situována na svažité, částečně terasovité zahradě o rozloze 465 m2. Okolí chaty tvoří cca 110 m2 mírného svahu vhodného pro posezení, grilování či zahradničení.

Nižší část pozemku s výraznějším svahem a terasami poskytuje krásný výhled, soukromí a klid. Díky vyvýšené poloze nehrozí povodně, i když je chata nedaleko Labe. Na pozemku jsou plechové kůlny nabízející dostatek úložného prostoru pro zahradní nářadí a sezónní vybavení. Objekt je připraven k okamžitému užívání bez nutnosti dalších investic. Bližší informace najdete na webu - viz foto a video.



Nahoru