Vybírejte z nabídky 36 727 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Dříteň Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinný dům, 173 m2 - Záblatí, Dříteň

Prodejce

Makléř: Štěpka David

Telefon: 604 445 ...

E-mail: stepka@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dříteň (okres České Budějovice)

Domy, Rodinné domy

05839

07.10.2024

846 m2

173 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2890000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Štěpka David

Telefon: 604 445 ...

E-mail: stepka@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2048.webp

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

Pražská 1247/24, 370 04 České Budějovice

www.rkstejskal.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte útulné venkovské sídlo, kde můžete uniknout od ruchu města, ale zároveň máte vše potřebné v dosahu? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení prostorné nemovitosti v malebné vesnici Záblatí, která leží nedaleko obce Dříteň. Toto kouzelné místo na návsi nabízí nejen příjemnou atmosféru venkova, ale i spoustu možností pro Vaše plány - ať už chcete mít útulný domov, rekreační chalupu nebo podnikatelskou příležitost.

Nemovitost:

- Stavení je obklopeno krásnou zahradou s ovocnými stromy, což vytváří prostor pro relaxaci a zahradničení. Na zahradě se nachází domácí udírna s krbem, ideální pro milovníky domácích pochoutek či letních grilovacích akcí. Tento prvek přidává nejen kouzlo tradičního venkova, ale také funkční prvek pro trávení volného času s rodinou a přáteli.

Dům je možné ihned využívat, ať už k bydlení nebo rekreaci. Pokud však hledáte prostor pro realizaci vlastních představ a úprav, nabízí tato nemovitost velký potenciál k rekonstrukci. Je možné přizpůsobit interiér podle vašich snů a potřeb.

Nemovitost je nejen skvělým místem pro trvalé bydlení, ale nabízí širokou škálu dalších využití. Díky své velikosti a poloze v klidné venkovské oblasti je ideální pro:

  • Investiční účely - nemovitost může být přeměněna na ubytovací zařízení jako jsou penziony, nebo malý rekreační objekt pro turisty hledající klidné útočiště.
  • Soukromé wellness - díky rozsáhlé zahradě a prostornému interiéru můžete přetvořit dům v oázu klidu a relaxace, kde si vychutnáte privátní wellness služby.
  • Rekreační chalupa - ideální pro ty, kteří hledají únik z městského života a chtějí trávit volné chvíle v přírodě.

Lokalita a občanská vybavenost:

Záblatí je malebná vesnice s klidnou atmosférou a tradiční venkovskou architekturou. Vesnice se nachází v blízkosti větších měst, což zajišťuje snadnou dostupnost veškerých potřebných služeb. Nejbližší občanskou vybavenost najdete v obci Dříteň (cca 5 km), kde jsou k dispozici:

  • Základní škola a mateřská škola
  • Obchody a drobné služby
  • Pošta
  • Restaurace
  • Lékařská péče

Díky dobré dopravní dostupnosti jste rychle v okolních městech:

  • Protivín - 13 km (cca 15 minut autem), kde najdete další možnosti nákupů, zdravotní péče a kulturní vyžití.
  • Týn nad Vltavou - 17 km (cca 20 minut autem), město s historickým centrem, možností vycházek podél řeky Vltavy a sportovním i kulturním vyžitím.
  • České Budějovice - 30 km (cca 30 minut autem), kde je dostupná veškerá infrastruktura, obchodní centra, školy, nemocnice i pracovní příležitosti.

Díky své výhodné poloze a přátelskému prostředí je toto venkovské sídlo skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení, ale zároveň chtějí být v dosahu všech potřebných služeb.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte Bc. Davida Štěpku.



Nahoru