Vybírejte z nabídky 36 519 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Liberec Zpět na přehled nabídek

Prodej řadového domu v Liberci Rochlicích, ul. Nachová, Liberec

Prodejce

Makléř: Petr Šmákal

Telefon: 777 668 ...

E-mail: smakal@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Liberec (okres Liberec)

Nachová

Domy, Rodinné domy

234771

07.10.2024

2

osobní

151 m2

121 m2

C - Úsporná

Cena: 10990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Petr Šmákal

Telefon: 777 668 ...

E-mail: smakal@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8680.jpg

Reality Plus

Hrazená 613, 460 07 Liberec

www.realityplus.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej řadového domu v Liberci Rochlicích, ul. Nachová. Jedná se o 13 let starý dvoupodlažní řadový dům o celkové výměře 121 m2. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem a WC, menší koupelna se sprchovým koutem a místem pro pračku a sušičku, chodba a garáž o výměře 17 m2.

Ve 2. NP jsou tři ložnice, koupelna s vanou, dvěma umyvadly, WC a bidetem. Za domem je menší pozemek/terasa o výměře 43 m2, který je přístupný z obývacího pokoje. Dům je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, pečící trouba, varná deska, digestoř, lednice s mrazákem, myčka), v chodbě a v ložnici jsou vestavěné skříně, vytápění je řešeno plynovým kotlem, který zajištuje i ohřev TUV. Součástí prodeje je pozemek o celkové výměře 151 m2.

Před domem se nacházejí dvě parkovací stání. Jedná se o velmi vyhledávanou lokalitu s výbornou občanskou vybaveností a dostupností do centra města (MHD, škola, školka, obchod, čerpací stanice, pošta). K dispozici ihned. ET-C.

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme prostorný rodinný dům s moderní kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, sporákem a myčkou. Nemovitost disponuje také útulným sprchovým koutem a vanou pro vaše pohodlí. V přízemí najdete zděnné jádro a v patře je terasa s výhledem do zahrady, kde si můžete užít klidné chvíle. K dispozici je garáž i venkovní stání pro vaše vozidlo. Dům je vybaven ústřední plynovou a dálkovým vodovodem, veřejnou kanalizací a 400V elektřinou.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě v Liberci VI-Rochlicích s dobrou dostupností MHD. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost.



Nahoru