Vybírejte z nabídky 36 399 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Třebovle Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 3+kk, 72m2, obec Třebovle, okres Kolín

Prodejce

Makléř: Schuster Martin

Telefon: 777 021 ...

E-mail: martin.s ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třebovle (okres Kolín)

Byty, Byt 3+kk

919755

08.10.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

72 m2

72 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Schuster Martin

Telefon: 777 021 ...

E-mail: martin.s ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9320.webp

CENTURY 21 Premium

Zlatnická 1582/10, 110 00 Praha 1

www.century21.cz/kancelar/premium/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představte si, že žijete v klidné obci Třebovle, kde máte vše, co potřebujete pro pohodlný život. Nabízíme vám byt 3+kk v domě se čtyřmi jednotkami, který je ideální pro rodiny. K bytu náleží sklepy o celkové výměře 22 m2 a prostorná půda, která čeká na vaše nápady.

Na pozemku máte k užívání vlastní bazén, který je zahrnutý v ceně, a altán vhodný pro rodinné posezení. K dispozici je také vzrostlá zahrada, kterou ocení ti, kteří mají rádi květiny. Garáž je dalším praktickým prvkem, který jistě uvítáte.

Byt potřebuje jen drobnou rekonstrukci v podobě nové výmalby, což je skvělá příležitost, jak si ho přizpůsobit podle vlastních představ. Nemusíte se obávat, není to nic složitého a výsledek bude stát za to! V koupelně najdete masážní sprchový kout, který vám poskytne dokonalou relaxaci po náročném dni. V bytě jsou rovněž dvě klimatizační jednotky, které mohou sloužit i jako topení, což zajišťuje komfort v každém ročním období.

Třebovle je výborným místem pro život s vynikající dostupností do Prahy - Černý Most je vzdálený jen 30 minut jízdy autem. Díky blízkosti Českého Brodu, který je pouhých 10 km daleko, máte možnost pohodlného vlakového spojení.

Přijďte se podívat na svůj nový domov co nejdříve, ať vám neuteče. Další informace rád poskytnu při osobním setkání nebo po telefonu.



Nahoru