Vybírejte z nabídky 36 735 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Žďár nad Sázavou Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu s výhledem a velkou zahradou o celkové rozloze 610 m2, Žďár nad Sázavou

Prodejce

Makléř: Bajar Josef

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Žďár nad Sázavou (okres Žďár nad Sázavou)

Na Úvoze

Domy, Rodinné domy

919689

07.10.2024

2

osobní

610 m2

108 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: + včetně provize RK 1
Prodejce

Makléř: Bajar Josef

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představujeme vám novou možnost bydlení v klidné rezidenční části města Žďár nad Sázavou, kde se můžete těšit na příjemnou atmosféru typickou pro menší město, ležící v kraji Vysočina.

Rohový dům se zastavěnou plochou 124 m2 byl postaven v roce 1955 a nabízí 108 m2 obytné plochy, který je určen k rekonstrukci a s pozemkem o celkové ploše 610 m2. Jedná se o dvoupodlažní podsklepenou stavbu, s podkrovím a sedlovou střechou. Dispozice tohoto domu je 4+1 a je ideální pro rodiny, ale i jednotlivce.

V přízemí se nachází dvě místnosti s halou, kuchyní a verandou o velikosti 10 m2, která může sloužit jako relaxační místo s výhledem na zahradu. V patře se dále nacházejí dva pokoje a půdní prostor, kterým si můžete rozšířit obytnou část o další pokoj se vstupem na balkon. Místo původní kůlny na pozemku za domem může vzniknout garáž nebo skladovací prostory a zadní část zahrady využít pro pěstování zeleniny nebo koupání v bazéně.

Základy tohoto domu jsou betonové pásy, svislé nosné konstrukce a zdivo z pálených cihel. Zdi v přízemí domu jsou zhruba do poloviny očištěné na cihlu, z důvodu havárie vody a díky tomuto zásahu se zabránilo většímu šíření vlhkosti a aktuálně jsou zdi bez jakékoliv vlhkosti. Střecha je sedlová do tvaru L, krov tvoří dřevěné trámy a střecha je pokryta střešní pálenou krytinou. Dům je bez zateplení a topení v domě je zajištěno plynovým topením.

Okna jsou převážně plastová s dvojskly a podlahy tvoří kombinace dřevěných prken a keramických kachlí. Součástí domu je také sklep o rozloze 23,2 m2, který může být využit pro úložné prostory nebo jako hobby místnost. Tyto prostory jsou suché.

Lokalita domu je skvěle propojena s městskou infrastrukturou; v blízkém okolí najdete školy, školky, lékaře, obchody a další služby, které zajišťují vysoký standard bydlení. Pro sportovní a kulturní vyžití nejsou daleko sportovní areály, kulturní střediska a další zařízení. Dopravní dostupnost je rovněž výborná, včetně spojů městskou hromadnou dopravou, blízkostí zastávky autobusu i vlaku.

Celková cena za dům je stanovena na 5 500 000,-. Dům je k dispozici ihned, což je ideální pro ty, kteří hledají rychlé a bezproblémové přestěhování.

Pokud hledáte rodinný dům v klidné lokalitě s možností přizpůsobení si interiéru podle vlastních představ, tento dům na adrese Na Úvoze 716/20 ve Žďáru nad Sázavou nabízí ideální kombinaci pohodlného bydlení, dostupnosti všech potřebných služeb a příjemného okolního prostředí. Město Žďár nad Sázavou je vzdálen 30 km severovýchodně od Jihlavy a leží západně 10 km od Nového Města na Moravě.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte si s námi domluvit prohlídku!



Nahoru