Vybírejte z nabídky 36 230 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Novosedly Zpět na přehled nabídek

Samostatně stojící rodinný dům 3+1 v obci Novosedly

Prodejce

Makléř: Dagmar Novotná

Telefon: 737 758 ...

E-mail: novotna@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Novosedly (okres Břeclav)

Domy, Rodinné domy

234604

07.10.2024

1

osobní

234 m2

120 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3300000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Dagmar Novotná

Telefon: 737 758 ...

E-mail: novotna@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9340.jpg

Realitní kancelář Moravika

Kostelní náměstí 5, 692 01 Mikulov

www.moravika.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům s pozemkem o celkové výměře 234 m2 v obci Novosedly. Jedná se o přízemní rodinný dům se třemi pokoji, zádveřím, verandou, koupelnou, kuchyní, samostatným WC a technickou místností/skladištěm. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, elektřinu a plyn. V případě zájmu je možnost připojení na optický kabel, který je veden v ulici. Dům je průběžně udržován, nicméně v původním stavu - určen ke kompletní rekonstrukci.

Obec Novosedly, v níž se nabízená nemovitost nachází, disponuje veškerou občanskou vybaveností, je zde škola, školka, pošta, obchody, pohostinství, ordinace praktického, dětského i zubního lékaře. Kulturní a společenský život zde zajišťují četné místní spolky a sdružení. Dostatek pracovních míst, dobrou prosperitu a ekonomickou stabilitu obce Novosedly a jejich obyvatel pomáhají zajišťovat také průmyslové a vinařské podniky, které zde sídlí.

V případě, že Vás nabídka zaujala, tak neváhejte a domluvte si s námi prohlídku domu. Cena je uvedena bez provize RK. Financování nemovitosti zajistíme. Klasifikační třída ukazatele energetické náročnosti: G - realitní kancelář neobdržela grafickou část průkazu energetické náročnosti budovy a proto uvádí nejhorší klasifikační třídu.



Nahoru