Vybírejte z nabídky 36 488 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Unikátní barrandovská vila, pozemek 1437 m2, Praha

Prodejce

Makléř: Svoboda Michal

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 5)

Barrandovská

Domy, Rodinné domy

916218

07.10.2024

3

osobní

1 437 m2

317 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 42900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Svoboda Michal

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Barrandovské vily - to je noblesa, historie a konejšivá atmosféra.

Lokalita Barrandova je bezesporu jednou z nejprestižnějších adres v Praze. Tato čtvrť, obklopená nádhernou přírodou, si už po desetiletí zachovává své kouzlo a výjimečnost. Barrandovské vily jsou symbolem prvorepublikové elegance a každá z nich je jedinečným klenotem architektury, často s bohatou historií a příběhy, které se dědí z generace na generaci.

Připravena k rekonstrukci: Nabízená nemovitost je aktuálně před rekonstrukcí, což Vám umožní přetvořit ji přesně podle Vašich představ. Ideální pro ty, kteří mají vlastní vizi a chtějí vytvořit unikátní skvost v jedinečné lokalitě. Barrandov láká nejen milovníky architektury, ale i prominentní osobnosti z řad umělců, podnikatelů a diplomatů.

Úchvatná zahrada: Součástí nemovitosti je také prostorná zahrada, jejíž svažitý terén vybízí k architektonickým skvostům. Pečlivě udržované okolní zahrady, dechberoucí výhledy, vzrostlé stromy a velkorysé pozemky vytvářejí prostor pro skutečně výjimečné bydlení. Ať už toužíte po domově s historií nebo preferujete moderní rekonstrukci, zde je místo, kde najdete obojí.

Zde se snoubí pohodlí a příroda s velkoměstem: Barrandov je oázou klidu, kam se můžete uchýlit před ruchem města, a přitom máte Prahu na dosah. Kdo by nechtěl bydlet v místě, odkud máte výhled na matku našich řek Vltavu a panorama Prahy, přitom ale cítíte blízkost zeleně a vůni přírody? Z Barrandova se snadno dostanete do centra města i na hlavní dopravní tepny.

Barrandov je prostě místo, kde se historie potkává s moderní érou, kde každý dům má svůj příběh a kde se kvalita života dostává na zcela novou úroveň.



Nahoru