Vybírejte z nabídky 36 399 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > obchodní prostory > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Obchodní prostory o velikosti 139 m2 v Plzni v Kaplířově ulici, Plzeň

Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Plzeň (okres Plzeň-město)

Kaplířova

Komerční, Obchodní prostory

24423

07.10.2024

139 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 25000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9616.jpg

OTTE reality

Malá 43/6, Plzeň

nemovitosti.ottereality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte prostory pro své podnikání? Nabízíme k pronájmu obchodní, nebytové prostory o podlahové ploše cca 139 m2 v Plzni na Borech v ulici Kaplířova. Nebytové obchodní prostory se nachází v přízemí domu s vchodem z pasáže z ulice Kaplířova.

Obchodní prostor je propojen schodištěm s pasáží, kterou se prochází do dvorního traktu budovy, kde se nachází další obchody a služby pro klienty. Díky velkým výkladcům je prostor velmi dobře viditelný z ulice a je dobře prosvětlený. Nabízené prostory jsou vhodné nejen pro klasickou obchodní činnost, ale např. také jako vzorková prodejna, zubní ordinaci atd. Podlahu kryje dlažba. Prostory jsou vytápěné a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, do prostoru je přiveden internet a prostory mají vlastní měření médií.

Společně s obchodním prostorem se v této části nebytových prostor také nachází kancelář, zázemí a sociální zařízení pro personál. Velkou výhodou je možnost parkování pro klienty přímo před budovou u prodejny. V současné době byla před objektem vybudována nová tramvajová trať, nový chodník a parkoviště.

K úspěšnému podnikání vždy přispívá umístění. Nabízený obchodní prostor se nachází na viditelném a frekventovaném místě. Téměř před vstupem do prodejny cca 1 min chůze jsou zastávky MHD několika plzeňských tramvajových a trolejbusových spojů.

V docházkové vzdálenosti je plzeňský městský Borský park, kde bylo v nedávné době vybudováno zázemí kavárny atd. a kde se konají kulturní akce. Hledáte-li obchodní prostor či kontaktní místo pro Vaše klienty a obchodní partnery na viditelném místě, je tato nabídka pro Vás ideální.

Prostory jsou připravené k nastěhování a užívání od 1.12.2024. Záloha na vodné, stočné, plyn, elektrická energie spol. prostor je 3.000 Kč za měsíc.



Nahoru