Vybírejte z nabídky 36 734 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Zlončice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Zlončice

Prodejce

Makléř: Soňa Kutnohorská

Telefon: 735 079 ...

E-mail: sona.kut ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Zlončice (okres Mělník)

Domy, Rodinné domy

P018030

07.10.2024

2

267 m2

96 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 8290000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize a právních služeb 1
Prodejce

Makléř: Soňa Kutnohorská

Telefon: 735 079 ...

E-mail: sona.kut ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10076.webp

Soňa Kutnohorská KUZO Partners

www.kuzopartners.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji jednopatrový rodinný dům o dispozici 5kk, velikosti 96 m2, s pozemkem o velikosti 267 m2, v obci Zlončice, v okr. Mělník. Dům je krajní, řadový a jedná se o dřevostavbu z roku 2007. Obec Zlončice se nachází pouhých 16 min autem od Prahy a to přímo k Metru C - Kobylisy, odkud také jezdí přímá pravidelná autobusová linka do obce (30 min) a nebo cca 6 min autem od města Kralupy nad Vltavou, které jsou rovněž propojeny autobusovou a železniční linkou. Zlončice jsou klidnou obcí s občanskou vybaveností, která bude na konci roku 2024 navíc rozšířena o velké nákupní centrum v sousedním Kozomíně, které se již buduje. Součástí nákupního centra mají být alespoň 2 velké supermarkety, mnoho značkových obchodů, bistra a samozřejmě i služby.

Orientace domu je na východ (pokoje a terasa) a na západ (kuchyňský kout, pokoj pro hosty a koupelna). Dům sestává z přízemí, ve kterém se nachází vstupní chodba se zádveřím (12,4 m2), obývací pokoj (21 m2) se vstupem na prostornou terasu a přilehlou zahradu, dále kuchyňský kout (6 m2), pracovna (5 m2), která je v současné době využívána jako posilovna, a koupelna se sprchovým koutem a s WC (4 m2). V horním patře se nachází ložnice (12,3 m2), dětský pokoj (12,6 m2), pokoj pro hosty (9,7 m2) a prostorná koupelna s oknem, s rohovou vanou a s WC (5,8 m2).

Dům bude z větší části nezařízený nábytkem. Zůstane kuchyňská linka s el. varnou deskou, el. troubou, digestoří a myčkou. Ostatní vybavení bude dle dohody. Součástí vybavení, které je rovněž součástí prodeje, je zastřešená pergola, která umožňuje příjemné posezení na terase. Je zde také umístěn venkovní domek na nářadí, kde majitel postavil ostrovní fotovoltaickou elektrárnu na ohřev vířivky. Na vyvýšené části zahrady se pak nachází prostor pro umístění případného bazénu.

Vytápění je el. kotlem, který prošel kompletní renovací v roce 2024 a zajištuje vytápění celého domu. Ohřev vody je zajištěn 160 l boilerem. V roce 2022 byla v celém domě vyměněna okna za plastová s izolačními dvojskly. I díky tomu je energetická náročnost budovy velmi úsporná a její průkaz energetické náročnosti, PENB, je „B“. Parkování je zajištěno pro 2 auta na vlastním pozemku, vydlážděném zámkovou dlažbou, přímo před domem. Vjezd a vstup k domu je ohraničen dálkově ovládanou, posuvnou bránou.

Nedaleko domu se nachází přírodní park Dolní Povltaví, který vybízí ke krásným procházkám i sportovnímu vyžití. Pěší chůzí či na kole je možné dojít až k Vltavě, kde je možné se napojit na cyklotrasu vedoucí do Prahy - Troji. Dům je v současné domě obýván, bude volný po dohodě. Prohlídky jsou možné ihned.



Nahoru