Vybírejte z nabídky 36 734 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Smržovka Zpět na přehled nabídek

Prodej chata, 130 m2 - Smržovka, okr. Jablonec nad Nisou

Prodejce

Makléř: Hrdý Nicol

Telefon: 608 240 ...

E-mail: nhrdy@er ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Smržovka (okres Jablonec nad Nisou)

Luční

Domy, Chaty a chalupy

00477

07.10.2024

3

1 317 m2

110 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7200000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Hrdý Nicol

Telefon: 608 240 ...

E-mail: nhrdy@er ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9800.webp

ERS reality eu

Podhorská 377/20, 466 01 Jablonec nad Nisou

www.ersreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Horská oáza pro milovníky přírody a relaxace! Hledáte místo, kde můžete uniknout před shonem města a zároveň si užívat luxusu? Pak jste právě našli svůj vysněný domov v srdci Jizerských hor!

Co vás čeká? - Dispozice: Prostorné 4+1 o užitné ploše 110 m2

Interiér plný překvapení Přízemí: - Vstupní chodba (pro vaše zablácené boty po túře) - Kolna (pro vaše kolo, lyže a možná i toho sněžného muže, kterého potkáte v lese) - Sauna (protože po dni stráveném v přírodě si zasloužíte trochu hýčkání) - Sednice (pro večerní posezení s přáteli a vyprávění historek o medvědech, které jste určitě viděli) - Kuchyň (pro přípravu horských specialit) - WC a koupelna (protože i v horách potřebujeme komfort)

2. patro: - 3x ložnice (pro vás, vaše děti a možná i pro toho yettiho, kdyby se chtěl ohřát) Exteriér pro dobrodruhy i lenochy - Pergola s ohništěm (pro opékání marshmallows a vyprávění strašidelných příběhů) - Venkovní vířivka (pro relaxaci pod hvězdami) - Přístřešek pro automobil (aby vaše auto nezmrzlo, když vy budete v teple)

Okolí, ze kterého se vám zatočí hlava - Běžecké tratě (pro milovníky běžek i ty, co se rádi ztratí v lese) - Sjezdovky (pro adrenalinové nadšence i začátečníky, co se rádi válí ve sněhu) - Pěší i cykloturistika (pro ty, co chtějí objevit každý kout Jizerských hor)

Bonusy, které vás dostanou - Zabezpečení - napojení na PCO - Zahrada 1.246 m2 - Vlastní studna (protože horská voda je prostě nejlepší) - Částečné podsklepení (pro uskladnění domácí slivovice a zavařenin od babičky) - Klidná a vyhledávaná lokalita (kde jediný hluk dělají ptáci a občasné bručení medvěda)

Proč je tohle nemovitost vašich snů? 1. Úžasná lokalita na kraji obce (blízko civilizace, ale ne moc) 2. Perfektní stav objektu (nemusíte nic dělat, jen se nastěhovat a relaxovat) 3. Kombinace luxusu a přírody (sauna i les v jednom balíčku!)

Tak co říkáte? Už vidíte, jak sedíte ve vířivce, pozorujete hvězdy a přemýšlíte, proč jste si tenhle klenot nekoupili dřív? Neváhejte a volejte! Tahle nemovitost na vás nebude čekat věčně (ale ty hory ano, ty nikam neutečou). Vaše budoucí horská oáza vás už netrpělivě vyhlíží!



Nahoru