Vybírejte z nabídky 36 734 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Horní Věstonice Zpět na přehled nabídek

Pronájem, rodinný dům Horní Věstonice,

Prodejce

Makléř: Soňa Kloser Mančíková

Telefon: 724 591 ...

E-mail: sonamanc ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Horní Věstonice (okres Břeclav)

Domy, Rodinné domy

234731

07.10.2024

2

osobní

3 409 m2

330 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Soňa Kloser Mančíková

Telefon: 724 591 ...

E-mail: sonamanc ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9818.webp

Soňa Kloser Mančíková reality

Tvrdonská 44/56, 691 52 Kostice

www.sonamancikova.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Pronájem ojedinělého rodinného domu Horní Věstonice, přímo pod Pálavou, v blízkosti Novomlýnské přehrady, s dobrou dostupností Mikulova, Brna a Vídně. Tato prostorově velkorysá, klimatizovaná, třípodlažní, zařízená vila v úchvatném minimalistickém stylu s finskou saunou, 2 koupelnami, 3 WC a technickým zázemím o užitné ploše 330m2, s venkovní vířivkou, zahradou a parkováním až pro 3 auta splní očekávání i těch nejnáročnějších klientů. Snoubí se zde čistota designu a skleněných prvků v kombinaci s vysokým stupněm technologického zpracování.

Dispozice

Přízemí domu: * vstupní hala s prostornou vestavěnou skříní, samostatné WC s elektronickým závěsným WC se zabudovaným bidetem, naprosto úchvatný zařízený obývací pokoj s jídelní částí a výstupem na terasu a zahradu, otevřená, plně vybavená kuchyňě se spotřebiči, schodiště do suterénu domu a schodiště do 1. patra.

Suterén domu: * prostorná ložnice s vestavěnou skříní, koupelna s dvou umyvadlem, sprchovým koutem a v zemi zabudovanou vanou, Finská sauna, samostatné WC, prostorná prádelna s regálovým systémem, technická místnost.

1. patro: * koupelna s rohovou vanou, dvou umyvadlem a WC, prostorná ložnice s vestavěnou skříní a postelí a další mezonetová ložnice s obytným patrem, vestavěnou skříní a pracovním stolem.

Dlažba s podlahovým topením, klimatizace, elektronické otevírání oken a žaluzií v 1. patře, venkovní žaluzie na DO v obývacím pokoji. U domu je příjemná terasa a zahrada s automatickým zavlažováním a s vířivkou.

Kauce: 2 měsíční nájmy. Provize RK: 1 kompletní měsíční nájem.



Nahoru