Vybírejte z nabídky 36 618 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Nový Vestec Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Nový Vestec

Prodejce

Makléř: Ing. Martin Zelený

Telefon: 702 999 ...

E-mail: zeleny@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Nový Vestec (okres Praha-východ)

Ke Spořilovu

Domy, Rodinné domy

24158

07.10.2024

3

459 m2

172 m2

E - Nehospodárná

Cena: 14500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Martin Zelený

Telefon: 702 999 ...

E-mail: zeleny@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální kombinaci moderního bydlení v klidném prostředí s dobrou dostupností do většího města? Představujeme vám unikátní příležitost v podobě rodinného domu v obci Nový Vestec, jen kousek od Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi.

Tento dům s celkovou podlahovou plochou cca. 172 m2 prošel rozsáhlou rekonstrukcí, díky které nyní nabízí dvě samostatné obytné jednotky a příslušenství, které lze využívat jako samostatný ateliér. V prvním a druhém patře se nacházejí dva kompletně zrekonstruované byty, zatímco přízemí skýtá prostorný ateliér. Nemovitost tak poskytuje flexibilní možnosti využití, ať už pro vícegenerační bydlení, nebo jako investiční příležitost.

K domu náleží praktické úložné prostory, které ocení každý majitel. Venkovní prostor je skutečnou oázou klidu - můžete se těšit na příjemné venkovní posezení a krásnou, nízkoúdržbovou zahradu, kde budete relaxovat po náročném dni.

Lokalita domu je jednou z jeho největších předností. Nový Vestec je klidná obec, která nabízí ničím nerušené bydlení. Zároveň se nachází v těsném sousedství města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, kam jezdí pravidelné autobusové spojení. V Brandýse nad Labem najdete veškerou občanskou vybavenost, takže budete mít všechny potřebné služby na dosah ruky.

Nemovitost je připravena k okamžitému nastěhování a bude předána prázdná, bez nájemníků. Pokud byste však měli zájem o pronájem, naše realitní kancelář vám může pomoci s nalezením vhodných nájemníků.

Na přiložených fotografiích můžete vidět reprezentativní snímky z bytu v prvním patře, které vám přiblíží vysoký standard provedené rekonstrukce.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky. Tato nemovitost představuje jedinečnou šanci, jak spojit komfortní bydlení s klidným prostředím a skvělou dostupností.

Enesta Reality s.r.o. je franšízantem společnosti Reality Proradost s.r.o.



Nahoru