Vybírejte z nabídky 36 502 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+kk > Jaroměř Zpět na přehled nabídek

Prodej, byty/4+kk, 155 m2, Svat. Čecha 323, Pražské Předměstí, 55101 Jaroměř, Náchod [ID 65042]

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jaroměř (okres Náchod)

Svat. Čecha

Byty, Byt 4+kk

65042

07.10.2024

neuvedeno

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6699000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Každý byt má své kouzlo. Na mnoha nemovitostech záleží, z jakého pohledu se na něj podíváte. Já jsem se na tuhle podívala ze všech možných a našla ho v každém jeho zákoutí. Mám obrovskou radost, že Vám mohu představit tento netradiční byt v Jaroměři, který je ojedinělý hned v několika ohledech. Celková velikost, kterou se pyšní vše, co k bytu náleží, je 313 m2. K dispozici máte vlastní parkovací stání za domem, zahrádku s terasou a sklep, který svojí velikostí předčí kdejakou garsonku.

Z původní kavárny se před pár lety stal útulný, slunný byt, o dispozici 4+kk a užitné ploše 119 m2. Mne osobně uchvátil velkými, původními, dřevěnými okny, prostorem, kterým překypuje a příjemným vstupem na terasu jedním z pokojů.

Dále přístupem do bytu, kde můžete vstoupit buď hlavními dveřmi do domu, nebo je dokonce možné využít bezbariérový vstup přímo z terasy, kam se dostanete soukromou brankou.

Prostor pro kreativitu jistě využijete na zahrádce s terasou o výměře 159 m2, kde můžete spojit venkovní rozjímání a přitom bydlet v centru Jaroměře.

Nadchne vás zde nadčasová koupelna z roku 2022 s podlahovým topením, dvěmi umyvadly a vanou pro chvíle odpočinku. Také kuchyňský kout spojený s jídelnou a obývací částí, pro maximálně strávené chvíle se svou rodinou. V kuchyni a pracovně jsou původní parkety a v ložnicích plovoucí podlaha. Elektřina je zde v mědi a rozvod vody i odpadů jsou v plastu. Topení zajišťují klimatizační jednotky, které byt příjemně nejen vytopí, ale také v letních dnech krásně vychladí. Pokud byste však chtěli do budoucna využít plyn, do domu je přiveden.

Nadstandardem je i sklep o velikosti malého bytu, který má ohromných 35 m2 a nadšeni z něj budou nejen domácí kutilové.

Bytový dům z roku 1919 prošel rekonstrukcí a do dnešního dne si zachovává vizuální podobu, v jaké byl vystavěn zdobené obklady, kované zábradlí se dřevěnými rukojeťmi, dřevěné dveře a zárubně a samozřejmě všude dostatek místa.

Tento byt se nachází v centru města Jaroměře, která má kompletní občanskou vybavenost a není tedy třeba ji podrobně vypisovat. Dopravní dostupnost je výborná, ať už se jedná o napojení na Prahu, Hradec Králové, Pardubice či Náchod, a to díky čerstvě dokončené dálnici D11, která do pár let zjednoduší spojení až do Polska, Olomouce či Liberce.

Více informací ráda poskytnu telefonicky, případně je možné domluvit si osobní prohlídku tohoto nádherného bytu, kde se Vám bude žít jako v pohádce. S financováním nemovitosti Vám rádi pomohou naši finanční specialisté, ve které vložilo důvěru již více než 650.000 spokojených klientů.

.



Nahoru