Vybírejte z nabídky 36 238 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > skladové prostory > Jablonec nad Nisou Zpět na přehled nabídek

Velmi pěkný výrobní areál zahrnující 3.000 m2 podlahových ploch, Jablonec nad Nisou

Prodejce

Makléř: GENERA s.r.o.

Telefon: 774 133 ...

E-mail: info@gen ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jablonec nad Nisou (okres Jablonec nad Nisou)

Liberecká

Komerční, Skladové prostory

N01280

07.10.2024

osobní

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 35750000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: GENERA s.r.o.

Telefon: 774 133 ...

E-mail: info@gen ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1857.webp

GENERA s. r. o.

Husova 1354/49, Liberec

www.genera.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodáme velmi pěkný areál vhodný pro výrobu a skladování. Areál od svého vzniku slouží pro strojírenskou výrobu. Technický stav areálu je velmi dobrý.

Areál se nachází v ulici Liberecká s výbornou polohou na hlavní průjezdní komunikaci ve městě, která umožňuje skvělou dostupnost pro zákazníky, dodavatele i zaměstnance. Vzdálenosti: 9 km nájezd na rychlostní silnici R35 / E442; 13 km Liberec PZ Jih; 45 km Mladá Boleslav; 90 km Praha. Zastávka MHD je vedle areálu (včetně tramvaje a vlaku do Liberce).

Areál sestává z hlavní výrobní budovy s drobnými přístavky a z pozemků nádvoří. Celková podlahová plocha výrobní budovy je cca 3.000 m2, z toho plocha výrobních hal a skladů činí 2.600 m2, plocha kanceláří a sociálního zázemí činí dohromady cca 300 m2 a zbytek tvoří technické zázemí budovy.

Celková výměra prodávaných pozemků je 3.400 m2, přičemž nezastavěné venkovní plochy slouží zejména pro manipulaci a pro parkování osobních vozů. V platném územním plánu se nemovitosti nacházejí v plochách SM s přípustným využitím nerušící výroba a nerušící výrobní služby, a podmíněně přípustným využitím technologické parky pro vědu a výzkum, logistická centra.

Nemovitosti neleží v žádném záplavovém území.

Inženýrské sítě: elektrická energie: 230/400 V, přípojka 3 x 250 A; pitná voda: městský řad; kanalizace: městský řad; zemní plyn: městský řad, středotlak; vytápění: ústřední, teplovodní, nová plynová kotelna; EZS s napojením na PCO + kamerový systém; datové sítě; hydranty; rozvod stlačeného vzduchu.

Podrobný popis, půdorysné plány a více fotografií naleznete v prezentaci na internetových stránkách naší společnosti - viz kontakty.



Nahoru