Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Jeseník Zpět na přehled nabídek

Prodej novostavby rodinného domu 4+KK na ul. Modřínová v Jeseníku

Prodejce

Makléř: Zrnečková Vaníčková Eleni

Telefon: 725 686 ...

E-mail: elenirea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jeseník (okres Jeseník)

Modřínová

Domy, Rodinné domy

864

07.10.2024

1

1 111 m2

114 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 9400000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Zrnečková Vaníčková Eleni

Telefon: 725 686 ...

E-mail: elenirea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5391.jpg

Elenireality

Náměstí Svobody č.1052, 790 01 Jeseník

elenireality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte malebný dům na kopci pro vlastní bydlení s krásným výhledem na jesenické hory? Něco kam se můžete okamžitě nastěhovat? Pak tu pro vás na Lipovském kopci něco mám! V nabídce se nám totiž objevila novostavba rodinného domu (kolaudace v roce 2024) na ul. Modřínová v Jeseníku. Novostavba je součástí ze tří čtvrtin oploceného pozemku o celkové výměře 1111 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří činí 114 m2. Samostatně stojící rodinný dům (bungalov) s užitnou plochou 93,22 m2 je zasazen na okraj pozemku, tak, aby byla co nejvíce využita zahrada a současně, aby byl z terasy co nejkrásnější výhled.

Dům je dispozičně řešen jako 4+kk s technickou místností a jeho obrovskou výhodou je možnost rozšíření do podkroví (půda je pochozí, lze zde vybudovat další pokoj). Jedná se o zateplenou dřevostavbu (difuz. uzavřený systém), která disponuje tepelným čerpadlem na vytápění a ohřev teplé vody, vč. přípravy na umístění bojleru pro solár. panely, podlahovým vytápěním s možností regulace teploty v jednotlivých místnostech, krbem, betonovou střešní taškou, plastovými okny s trojsklem a sítěmi proti hmyzu, retenční nádrží na dešťovou vodu, vinylovými podlahami, zabezpečovacím zařízením Jablotron atd. Náklady na bydlení cca 4 000.- Kč/měs., zahrnují spotřebu elektrické energie a vodné a stočné.

Rozlehlá vstupní chodba umožňuje jak případné umístění schodiště a tím rozšíření do podkroví, tak umístění velké vestavěné skříně. Dům nyní disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči, krbem a výstupem na terasu, kde si můžete vychutnat ranní kávu, dále 3 samostatnými pokoji, koupelnou se sprchovým koutem a WC, dalším samostatným WC a technickou místností, kde se nachází další sprchový kout a ostatní technické zázemí.

Jak jsem řekla v úvodu NOVOSTAVBA malebný dům nízké náklady nádherný výhled a hlavně okamžitě k nastěhování. Nemovitosti nejsou zatíženy hypotékou. Neváhejte a sjednejte si prohlídku, budu Vám díky téměř 20 letým zkušenostem maximálně nápomocná, ať již s prvotními informacemi, osobní prohlídkou, nebo ideálně kompletním realitním a právním servisem, případně zajištěním hypotečního úvěru.

Průkaz energetické náročnosti budovy klas. třída 135 kwh/m2/rok. Těším se na Vás, Vaše Eleni .



Nahoru