Vybírejte z nabídky 36 533 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Nehvizdy Zpět na přehled nabídek

Nízkoenergetický rodinný dům 4+kk v Nehvizdech u Prahy, Nehvizdy

Prodejce

Makléř: Voždová Petra

Telefon: 737 437 ...

E-mail: petra.vo ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Nehvizdy (okres Praha-východ)

Dubová

Domy, Rodinné domy

919361

08.10.2024

2

osobní

262 m2

104 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 9790000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena včetně provize RK a právních služeb. 1
Prodejce

Makléř: Voždová Petra

Telefon: 737 437 ...

E-mail: petra.vo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10045.webp

CENTURY 21 OK Centrum

U Zvonařky 1413/13, 120 00 Praha 2

www.century21.cz/kancelar-ok-centrum

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme ke koupi nízkoenergetický rodinný dům 4+kk v klidné části obce Nehvizdy, situovaný na samém okraji zástavby, obklopený přírodou. Tento dům je vhodnou volbou pro ty, kteří ocení klid a pohodlí, ale zároveň chtějí mít Prahu na dosah.

Pozemek o celkové velikosti 322 m2 je kompletně oplocený a poskytuje dostatek soukromí i parkování pro 2 automobily. Dům s podlahovou plochou 104 m2 je navržen tak, aby splňoval moderní nároky na bydlení.

Dominantou domu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (35m2) a vstupem na terasu a zahradu. V patře najdete tři samostatné pokoje a koupelnu s vanou a toaletou. V přízemí samostatné WC a komora. K domu byla přistavěna prostorná předsíň, která výrazně zvyšuje komfort bydlení.

Dům je připojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění i ohřev vody je řešen plynovým kotlem a o vaše bezpečí se postará spolehlivý bezpečnostní systém Jablotron.

Dům je čerstvě vymalován a poskytuje prostor pro vytvoření bydlení ve vašem osobním stylu. Pro vícečlennou rodinu se nabízí možnost úpravy dispozice na 5+kk - upravený půdorys naleznete ve fotogalerii.

V Nehvizdech najdete veškerou občanskou vybavenost - školku, základní školu, dětská hřiště, sportovní halu, Sokol, obchod Lidl, městský úřad, poštu, lékaře, zubaře, restaurace a další. Z Nehvizd do Prahy dojedete do 10 minut autem po dálnici D11 bez nutnosti dálniční známky, nebo můžete využít pravidelné autobusové spojení ke stanici metra B - Černý Most.

Neváhejte a domluvte si prohlídku.



Nahoru