Vybírejte z nabídky 36 519 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 3+kk 80 m2 U solných mlýnů, Olomouc - Holice

Prodejce

Makléř: Menclová Kateřina

Telefon: 734 172 ...

E-mail: katerina ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Olomouc (okres Olomouc)

U solných mlýnů

Byty, Byt 3+kk

450/24

08.10.2024

5 (dům má 5 podlaží)

osobní

103 m2

103 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 17860 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: bez poplatků, + provize RK 1
Prodejce

Makléř: Menclová Kateřina

Telefon: 734 172 ...

E-mail: katerina ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2003.webp

Metr2 reality s.r.o.

Litovelská 1340/2C, 779 00 Olomouc

www.metr2reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Pronájem bytu 3+kk s prostorným balkonem v moderní novostavbě cihlového bytového domu v Olomouci - Holici na ulici U Solných mlýnů. Byt o výměře 80,9 m2 včetně balkónu se nachází ve 4. NP domu s výtahem a je orientován na východní stranu. Bytovou jednotku tvoří předsíň (s možností umístění šatní skříně), obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva samostatné pokoje, balkon o výměře 24,38 m2 (vstup z obývacího pokoje a jedné ložnice) a dále koupelna.

Koupelna je vybavena vanou, topným elektrickým žebříkem, toaletou, přípojkou na pračku a možností bezproblémového umístění sušičky, elektrickým bojlerem na ohřev vody. Součástí kuchyňské linky, která poskytuje velkorysý pracovní prostor, je sklokeramická varná deska, přípojka na myčku, el. trouba a digestoř. Okna jsou osazena předokenními žaluziemi na elektrické ovládání.

Podlahy v pokojích a v předsíni jsou vinylové, v koupelně dlažba. V celém bytě je podlahové topení, které v letních měsících plní i funkci chlazení. Nájemník má možnost si sám regulovat teplotu v bytě, prostřednictvím vlastního termostatu. Vytápění i chlazení bytů zajišťují tepelná čerpadla umístěna v 1. NP domu.

Priipojení k vysokorychlostnímu internetu je zajištěno společností ONYX engineering, spol. s.r.o. a nájemník si v případě zájmu hradí sám. Možnost připojení na televizní a rozhlasový signál je pro nájemce zdarma. K bytu náleží samostatná komora na patře o výměře 2,13 m2.

Možnost pronájmu parkovacího stání v 1. NP domu, mezi prvními v Olomouci možnost nabíjení elektromobilu přes noc přímo na parkovacím místě nájemník, nabíječka bude namontována podle typu vozidla. Cena je uvedena bez záloh na energie a služby v celkové výši 4.750 Kč / měsíc. Zálohy na energie a služby budou majitelem pravidelně vyúčtovány dle skutečné spotřeby.

V blízkém okolí je kompletní občanská vybavenost městské části Holice s množstvím služeb a obchodním centrem Olympia. Lokalita je ve vynikající dopravní dostupnosti jak do centra města, tak k dopravnímu uzlu s napojením na dálnici. Energetická náročnost budovy třída B - velmi úsporný. Byt je i dispozici od 1.11. 2024.



Nahoru