Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+kk, Praha, Kyje

Prodejce

Makléř: Dagmar Zachová

Telefon: 727 876 ...

E-mail: dagmar.z ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 9)

Lipnická

Byty, Byt 2+kk

2403

08.10.2024

6 (dům má 7 podlaží)

osobní

44 m2

38 m2

C - Úsporná

Cena: 4950000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Dagmar Zachová

Telefon: 727 876 ...

E-mail: dagmar.z ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně vám nabízíme pěkný, slunný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk a velikosti 38,5 m2 s balkónem 4 m2 v 6.NP (ze 7.NP) v cihlovém domě. Byt je situován na jihovýchod do klidného atria.

V obývacím pokoji je velmi praktická novější kuchyňská linka, která disponuje všemi spotřebičemi: lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, digestoř, plynový sporák a myčka nádobí. Z obývacího pokoje je vstup na balkón. V samostatné ložnice je střešní okno s vnitřní roletkou a velmi prakticky uspořádaná vestavná skříň. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, koupelnovým nábytkem, pračkou a sušičkou. V chodbě bytu je další vestavná skříň.

Byt prošel nedávno rekonstrukcí, kdy byly položeny nové plovoucí podlahy, kuchyňská linka, dlažba v kuchyňském koutu, nové střešní okno v ložnici, okno a dveře na balkon. K dispozici je rovněž sklepní kóje (2 m2) v suterénu domu. Parkování je možné přímo u domu.

Bytový dům prošel minulý rok rekonstrukcí. Bylo provedeno nové zateplení domu, fasáda, okna, výtah, společné prostory, vchodové dveře, dlažba. PENB je třídy „C“ - úsporná. Což se odráží i v nízkých měsíčních poplatcích.

V těsné blízkosti bytu je autobusová zastávka Hutě. V docházkové vzdálenosti je stanice metra B - Rajská zahrada a vlakové nádraží. V okolí je veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, banky, pošta, fitnes, a jednu zastávku metrem je obchodní centrum Černý most. Blízko je i napojení na městský okruh a dálnici D11 směr Hradec Králové a rychlostní silnice na Mladou Boleslav. Orientační výměry bytu jsou uvedeny v půdorysu.

Tato moderní nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné, bezpečné a moderní bydlení v dosahu centra Prahy. Byt je vhodný pro jednotlivce, menší rodinu a nebo jako investice. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Možnost financování hypotékou, kterou Vám pomůžeme vyřídit.

Podívejte se na naši virtuální prohlídku a domluvte si s námi osobní prohlídku tohoto bytu.



Nahoru