Vybírejte z nabídky 36 519 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Modřice Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 2+1, Komenského, Modřice, 67 m2

Prodejce

Makléř: Miloslava Kačerová

Telefon: 222 703 ...

E-mail: inzerce@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Modřice (okres Brno-venkov)

Komenského

Byty, Byt 2+1

N5492

08.10.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

67 m2

67 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 5490000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Miloslava Kačerová

Telefon: 222 703 ...

E-mail: inzerce@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9652.jpg

Ideální nájemce

Lazaretní 925/9, 615 00 Brno

idealninajemce.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1, který se nachází v klidné části Modřic u Brna, na ulici Komenského. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží dvoupatrového cihlového domu bez výtahu a jeho celková výměra činí 67 m2. K bytu náleží také sklep.

Byt je momentálně pronajat podnájemníkovi, který by v něm rád zůstal i nadále. Pokud byt kupujete jako investici, jedná se o ideální příležitost pro zajištění stabilního příjmu z pronájmu. Pokud plánujete byt využít pro vlastní bydlení, zajistíme všechny potřebné kroky pro bezproblémový přechod.

Dispozice bytu je velmi praktická. Kuchyň je dostatečně prostorná a vybavená základními spotřebiči, včetně plynového sporáku a elektrické trouby. Obývací pokoj je světlý a vzdušný, s přímým vstupem do ložnice, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou nabízí dostatečný komfort pro každodenní využití.

Dostupnost do Brna je výborná. V blízkosti bytu se nachází vlaková zastávka, odkud se na Hlavní nádraží dostanete během pouhých 10 minut. K dispozici je také městská hromadná doprava - tramvaje i autobusy umožňují pohodlné a rychlé spojení do centra města. Pokud dáváte přednost cestování autem, cesta do centra trvá přibližně 15 minut a snadný přístup na dálnici D1 zajišťuje rychlé spojení nejen s Brnem, ale i dalšími městy.

Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost. V pěší dostupnosti se nacházejí mateřská a základní škola, obchody, lékárna, zdravotní středisko a několik restaurací. Pro volný čas jsou k dispozici parky, dětská hřiště i sportoviště. Díky klidné lokalitě a blízkosti služeb je tento byt ideální pro rodinné bydlení.

Tento byt nabízí ideální kombinaci klidného bydlení v atraktivní lokalitě a zároveň vynikající investiční potenciál. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky.



Nahoru