Vybírejte z nabídky 36 525 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Volary Zpět na přehled nabídek

Prodej, Chata, chalupa, Volary

Prodejce

Makléř: Stanislav Švábenický

Telefon: 733 536 ...

E-mail: svabenic ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Volary (okres Prachatice)

Dolní Sněžná

Domy, Chaty a chalupy

648446

10.10.2024

2

osobní

904 m2

100 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Stanislav Švábenický

Telefon: 733 536 ...

E-mail: svabenic ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rekreačního objektu na výjimečném místě CHKO Národní park Šumava, obec Dolní Sněžná. Jedná se o velice ojedinělé a klidné místo jak k rekreaci, tak k trvalému bydlení. Příjezd k objektu po zpevněné komunikaci ve vlastnictví obce Volary. Chata je z roku 1970, kdy se původně jednalo o dvojchatu. Majitelé v letech 2008 - 2011 provedli kompletní renovaci, došlo k oddělení od druhé chaty, původní byli zachovány pouze obvodové stěny sklepa, vše ostatní postaveno nově.

Objekt postaven na betonových základech, sklep vyzděn z kamene, 1 NP, 2NP dřevěná konstrukce, 20 cm izolace a venek srubové palubky. Stropy rovněž zatepleny, uvnitř obklad palubky. Voda zavedena do objektu ze studánky přes nádrž ve sklepním prostoru a dále vodárnou po objektu. Splachovací WC, sprcha, rozvod do kuchyně, vše plast. Na pozemku je již proveden vrt dle všech potřebných povolení, stačí jen propojit do chaty.

Vytápění řešeno krbovými kamny v kombinaci s kuchyňským sporákem na tuhá paliva. Ohřev užitkové vody el. boilerem, elektro přípojka 220/380 V - meď. Okna dřevěná Euro dvojskla. Občanská vybavenost Obchod, restaurace, vlak, bus v obci Zbytiny cca 5 km. Veškerá vybavenost v Prachaticích 15 km, Volary 15 km. Jedná se o velice výjimečné místo s výhledem na Knížecí stolec, obklopeno přírodou.

Veškeré informace Vám poskytnu telefonicky či na osobní schůzce, doporučuji prohlídku této nemovitosti. Ev. číslo: 648446.



Nahoru