Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Prostějov Zpět na přehled nabídek

PRODEJ MODERNÍHO BYTU 2+KK V NOVOSTAVBĚ, ULICE J. B. Pecky, PROSTĚJOV, Prostějov

Prodejce

Makléř: Mgr. Oláhová Dagmar

Telefon: 420 538 ...

E-mail: bonusbrn ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Prostějov (okres Prostějov)

J. B. Pecky

Byty, Byt 2+kk

919882

08.10.2024

1 (dům má 5 podlaží)

osobní

75 m2

60 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: 6080000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize RK 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Oláhová Dagmar

Telefon: 420 538 ...

E-mail: bonusbrn ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9859.webp

CENTURY 21 Bonus Brno

Křenová 479/71, Brno

www.century21.cz/kancelar-bonus-brno

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji krásný byt 2+kk v novostavbě, na ulici J. B. Pecky v Prostějově. Jedná se o příjemnou lokalitu v Rezidence Kostelecká, je ideální příležitostí pro ty, kdo hledají moderní, komfortní a nadčasové bydlení.

Tento byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží, což zajišťuje příjemný výhled a dostatek světla. K dispozici je prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem (31,21 m2), který umožňuje pohodlné trávení volného času a setkání s přáteli. Ložnice (13,98 m2) nabízí klidné a útulné místo na odpočinek. Díky samostatné koupelně (4,16 m2) se sprchovým koutem působí interiér svěžím a čistým dojmem. WC je oddělené (1,54 m2), čímž zajišťuje vyšší úroveň soukromí a pohodlí.

Na krásný balkón (7,33 m2) se vstupuje přes francouzské okno z obývací části. Celkově lze říci, že prostorný balkón s francouzským oknem nabízí kombinaci pohodlí, estetiky a funkčnosti, což přispívá k příjemnějšímu bydlení. Také umožňuje maximální prostup přirozeného světla do interiéru, což vytváří pocit prostornosti a vzdušnosti.

Byt je vybaven moderními a kvalitními materiály, ať už se jedná o podlahy, obklady nebo zařizovací předměty. V rámci bytu je také dostatek úložných prostorů, které jsou vždy velmi ceněny. Úložným a skladovacím prostorem je sklep (1,9 m2), který patří k bytu.

Rezidence Kostelecká se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, včetně obchodů, škol, modulů dopravy a parků, což zajišťuje pohodlné a příjemné bydlení. Obyvatelé mohou využívat také možnosti vychutnávat si atmosféru městského života v Prostějově s množstvím kulturních a volnočasových aktivit.

Tento byt je vhodný jak pro jednotlivce, tak pro páry či menší rodiny, které hledají komfortní a moderní domov v atraktivní lokalitě.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat!



Nahoru