Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 4+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

4+kk/B, 93 m2, 2 p., kompletně vybaven, garážové stání, ul. Jurkovičova, Praha 4 - Háje

Prodejce

Makléř: Ullmann Vladimír

Telefon: 774 427 ...

E-mail: ullmann@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 4)

Jurkovičova

Byty, Byt 4+kk

N01436

08.10.2024

2 (dům má 3 podlaží)

osobní

93 m2

93 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 28500 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: plus poplatky 6.000,- Kč, plus zálohové platby na elektřinu 1
Prodejce

Makléř: Ullmann Vladimír

Telefon: 774 427 ...

E-mail: ullmann@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8589.jpg

Ullmann - real

Štefánikova 203/23, 150 00 Praha 5 - Smíchov

www.ullmannreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Zprostředkujeme Vám pronájem prostorného bytu 4+kk, o užitné ploše 93 m2, plus plocha balkonu 14,7 m2, umístěného v 3.NP dvoupatrového bytového domu s vlastní okrasnou zahradou o ploše 1.600 m2. Dům byl kolaudován v roce 2012 a je umístěn na konci klidné a slepé ulice Jurkovičova, Praha 4 - Háje.

Jedná se o velmi úspěšný projekt bytových domů v bezprostřední blízkosti Milíčovského lesa a rybníků. Nabízí se Vám jedinečná možnost pronajmout si prostorný byt, kde si můžete ve volném čase vyrazit rovnou z domova do přírody na procházku, nebo si zasportovat. Rodiny mají v této lokalitě ideální podmínky na procházky lesem se třemi rybníky, po cestě do lesa se můžou zastavit u ohrady s koňmi, nebo v mini-zoo. Jedná se skutečně o ideální místo pro život ve velkoměstě, bydlíte hned u lesoparku, s vynikající občanskou vybaveností v okolí a to vše jenom 30 min. od centra Prahy, stanice metra Háje je autobusem vzdálená 2 min. ( Bus č.203 ), nebo pěšky 14 min.

Vstupem do bytu se ocitnete v předsíni ( 13,3 m2 ), z které je vstup do všech místností bytu. Hned naproti vstupu do bytu se nachází pracovna o ploše 3 x 3,4 m ( 10,3 m2 ), hned vedle je umístěn druhý pokoj o stejné ploše, na konci chodby se nachází obývací pokoj ( 28,5 m2 ) s kuchyňským koutem a se vstupem na balkon ( 14,7 m2 ) s výhledem do zahrady domu a do dalekého okolí Milíčovského lesa. Po pravé straně od obývacího pokoje je umístěna ložnice ( 15,8 m2 ) s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a umývadlem. V bytě je i druhá koupelna, s vanou, umývadlem, bidetem a prostorem na pračku. Vedle koupelny je umístěna samostatná toaleta ( 1,3 m2 ) s umývadlem. V bytě se ještě nachází komora ( 3,4 m2 ), která je hned u vstupních dveří bytu.

Bytová jednotka se k pronájmu nabízí kompletně vybavená. K dispozici je kuchyňská linka s obslužním pultem, včetně vestavěných spotřebičů ( indukční varná deska, trouba, myčka, samostatná lednice, digestoř a mikrovlnka ). V obývacím pokoji je sedací souprava, konferenční stolek, jídelní stůl, nábytková sestava a televize. V ložnici je manželská postel, komoda a vestavěná skříň, v pracovně je postel, pracovní stůl s kancelářskou židlí a vestavěná skříň. Ve druhém dětském pokoji je postel, stolek a nábytková sestava. V předsíni je umístěna další vestavěná skříň a věšáková sestava s dostatkem úložního prostoru. V obývací pokoji a ložnici je k dispozici klimatizace. Orientace dětských pokojů je na severovýchod, obývacího pokoje a ložnice je na jihovýchod. V bytě je možnost instalace kabelové televize a internetu. V ceně nájmu je zahrnutý pronájem garážového stání a sklepa ( 1,9 m2 ).

V případě, že máte zájem o pronájem prostorného a kompletně vybaveného bytu s vlastní zahradou, hned u lesoparku a to vše s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností, tak Vám pronájem tohoto bytu vřele doporučuji. Nájem činí 28.500 Kč, včetně pronájmu garážového stání + poplatky 6.000 Kč + zálohové platby na elektřinu, které si nájemník převede na sebe.



Nahoru