Vybírejte z nabídky 36 616 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem vkusně zařízeného bytu 1+kk s velkou terasou.

Prodejce

Makléř: Alena Hlavinková

Telefon: 731 618 ...

E-mail: alena.hl ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Boněcký rybník

Byty, Byt 1+kk, garsonka

231859

08.10.2024

4 (dům má 5 podlaží)

osobní

48 m2

48 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 14500 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně záloh na energie 3000,-Kč 1
Prodejce

Makléř: Alena Hlavinková

Telefon: 731 618 ...

E-mail: alena.hl ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10116.webp

Exporeality

Dlouhá 4309, Zlín

www.exporeality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Pronájem vkusně zařízeného bytu 1+kk s velkou terasou. Nabízíme na pronájem 1+kk 47,9 m2 včetně terasy o rozloze 12,6 m2, sklepem, v novostavbě bytového domu v projektu REZIDENCE BARTOŠKA ve Zlíně.

Byt se nachází v 5.NP, orientace západ. Byt je architektonicky moderně řešený s velkými okny a prostornou terasou. Byt je plně zařízen nábytkem na míru. Dispozice: vstupní chodba s vestavnými skříněmi, prostorná šatna s prostorem na ukládání věcí.

Velký obývací pokoj společně s kuchyní s výstupem na terasu orientovanou na západ. Kuchyňská linka na míru, barový stůl, barové židle, sedací souprava, postel, pracovní koutek, police pod televizi. Kuchyňská linka plně zařízená, indukce, elektrická trouba, digestoř, MW trouba, lednice s mrazákem, klimatizace.

Na terase je stínící roleta. K bytu patří zděný sklep. Nájem 11.500 Kč + 3.000 Kč na energie a služby. Výborná dopravní dostupnost, klidná lokalita v přírodě, vzdálenost MHD 200 m. Platby nájemného měsíčně předem, vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu a provize RK ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Bydlení v projektu REZIDENCE BARTOŠKA je příjemné, praktické, komfortní a moderní. V okolí je veškerá občanská vybavenost: obchody, školy, školky, nemocnice, sportovní areál, koupaliště, cyklistická stezka. Výhodou je krásná příroda s nedalekou řekou s možností relaxace i aktivního odpočinku. Doporučuji.



Nahoru