Vybírejte z nabídky 36 616 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+1 > Teplice Zpět na přehled nabídek

Družstevní bytová jednotka 1+1 v Teplicích., Teplice

Prodejce

Makléř: Bc. Daniel Humplík

Telefon: 777 220 ...

E-mail: daniel.h ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Teplice (okres Teplice)

Bratislavská

Byty, Byt 1+1

653

09.10.2024

10 (dům má 13 podlaží)

družstevní

neuvedeno

41 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1090000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků a právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Bc. Daniel Humplík

Telefon: 777 220 ...

E-mail: daniel.h ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9874.webp

RealitasFIN, s.r.o.

Masarykova 750/316, Ústí nad Labem

realitasfin.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 1+1, která se nachází v 9. patře udržovaného panelového domu v Řetenicích. Byt je v základním, původním stavu, což znamená, že je ideální pro ty, kteří si chtějí nový domov přizpůsobit dle svých představ. Díky svému stavu nabízí tento byt širokou škálu možností pro rekonstrukci a modernizaci.

Byt se skládá z obývacího pokoje a kuchyně, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Tento typ dispozice je ideální pro jednotlivce nebo páry. Díky původnímu stavu si nový majitel může byt upravit zcela podle svých představ. Je zde možnost vytvořit moderní a pohodlný domov. Byt je připravený k okamžitému převzetí bez nutnosti dalších úprav před rekonstrukcí.

K bytu náleží menší komora, která se nachází na chodbě. Poskytuje skvělé úložné prostory pro věci, které v bytě nechcete skladovat. Byt se nachází ve 9. patře, což zajišťuje dostatek světla a hezký výhled s orientací na západní stranu. Dům je vybaven dvěma výtahy na čip.

Byt se nachází na klidném místě v docházkové vzdálenosti najdete obchody, školy, školky, zdravotní zařízení i zastávky MHD. Vhodné místo pro život s dobrou dostupností do centra města.

Tento byt je ideální volbou pro zájemce, kteří hledají startovací bydlení, nebo chtějí provést rekonstrukci dle vlastního vkusu. Pokud hledáte možnost vytvořit si nový domov přesně podle vašich představ, tento byt je tím pravým místem. Převodní poplatek hradí na družstvu nabyvatel.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!



Nahoru