Vybírejte z nabídky 36 616 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Olovnice Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinné domy, 144 m2 - Olovnice

Prodejce

Makléř: Slimaříková Lucie

Telefon: 736 410 ...

E-mail: slimarik ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Olovnice (okres Mělník)

Kralupská

Domy, Rodinné domy

01742

08.10.2024

1

370 m2

144 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7725000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena k jednání, cena za RD + stavební pozemek naproti RD, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Slimaříková Lucie

Telefon: 736 410 ...

E-mail: slimarik ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9655.jpg

Personal Reality

Kladenská 226, 27301 Žilina

www.personalreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Olovnice - nacházející se poblíž Kralup nad Vltavou. Klidná lokalita Olovnice nabízí pohodové bydlení s rodinou. Dům je postaven na pozemku o rozloze 370m2., a je ideální pro rodinu. Na pozemku se nachází vjezd, tudíž je zde parkovací stání pro 2 auta.

Dispozice domu: v přízemní části se nachází obývací pokoj, prostorná kuchyň s jídelním koutem, koupelna a WC. Spodní patro prošlo rekonstrukcí, jednalo se o obyvatelnou část domu. V horním patře se nachází další 2 pokoje. Tato část domu nebyla tolik obyvatelná, je zde potřeba částečná rekonstrukce. Vytápění - plynová kotel, radiátory.

K domu náleží obrovská stodol, která se dá využít i jako prostor k podnikání nebo na uskladnění materiálu. Prodej rovinatého stavebního pozemku k RD, naproti RD přes silnici, o velikosti 496 m2.

Pozemek 18/1 patří k RD Olovnice 39. Inzerce zadána společně s RD za cenu RD a pozemku, a zároveň i samostatně jako RD a pozemek zvlášť. Na pozemku nejsou zavedeny inženýrské sítě. Při prodeji RD s pozemkem je napojena voda ze studny RD. Na pozemek je příjezdová cesta z místní komunikace. Pozemek je stavební. Nyní se na něm nachází okrasné rostliny a keře.

Obec Olovnice se nachází ve Středočeském kraji, v okrese Mělník. Kralupy nad Vltavou - 5 km, Mělník 20min.

Pozemní komunikace - Do obce vedou silnice III. třídy. Okrajem území obce prochází silnice II/240 Praha - Horoměřice - Kralupy nad Vltavou - Velvary - Roudnice nad Labem. Železnice - Území obce Olovnice protínají dvě tratě.

Veřejná doprava 2024

Autobusová doprava - V obci měla zastávky příměstská autobusová linka Kladno - Kralupy n. Vlt. - Mělník (v pracovních dnech 17 spojů, o víkendu 4 spoje) (dopravce Valenta Bus a Pohl Kladno, a. s.).

Železniční doprava - Na trati 110 v železniční stanici Olovnice zastavovalo v pracovních dnech 17 osobních vlaků a 1 spěšný vlak, o víkendech 11 osobních vlaků. Na trati 111 v železniční zastávce zastavovalo v pracovních dnech 16 osobních vlaků, o víkendech 13 osobních vlaků.



Nahoru