Vybírejte z nabídky 36 615 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej byty 4+1, 155 m2 - Praha - Pitkovice

Prodejce

Makléř: Holpuchová Diana

Telefon: 777 660 ...

E-mail: holpucho ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha

Žampiónová

Byty, Byt 4+1

00820

09.10.2024

1 (dům má 3 podlaží)

osobní

166 m2

155 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: 20900000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Holpuchová Diana

Telefon: 777 660 ...

E-mail: holpucho ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9425.jpg

Reality Dvořák

Dlouhá 705/16, Praha 1

www.realitydvorak.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Tento moderní bytový dům o třech bytových jednotkách se nachází v klidné a žádané lokalitě Pitkovic na jihovýchodním okraji Prahy. Pitkovice jsou vyhledávané pro svou kombinaci klidného bydlení v zeleni s výbornou dostupností do centra Prahy. Oblast je skvěle napojena na pražskou integrovanou dopravu, s rychlým přístupem na dálnici D1 a Pražský okruh.

Součástí bytu jsou dvě parkovací stání s přípravou pro nabíjení.

V přízemí se nachází vstup do bytu, který začíná velkorysým zádveřím, kde je prostor pro šatní skříň. Po levé straně je místnost s koupelnou a toaletou. Dále pokračuje vstup posuvnými dveřmi do prostorného a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Tato místnost je srdcem domu a nabízí krásně prosvětlený prostor s výstupem na zahradu s terasou. Součástí venkovní plochy je také zahradní domek. Vedle schodiště se nachází jeden z pokojů, který má také přímý vstup do zahrady. Schodištěm se projde do druhého podlaží, kde se z hlavní chodby vchází do dvou pokojů, místnosti pro šatnu a koupelny. Oba pokoje jsou mezonetové a v patře má každá z místností prostor pro spaní.

Na stavbu byly použity materiály a technologie té nejvyšší kvality. Celý objekt je panelová masivní dřevostavba s dřevo-betonovými stropy. Okna jsou plastové, izolační s trojskly, střešní okna mají elektrické ovládání. Součástí jsou také předokenní žaluzie na všech oknech. Podlahové vytápění je regulovatelné v každém podlaží a zároveň je možné podlahou místnosti vychladit. Součástí bytu je klimatizace a větrání je řízené s rekuperací. Třída energetické náročnosti pro tento objekt je A- mimořádně úsporná.



Nahoru