Vybírejte z nabídky 36 246 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej byty 4+kk, 134 m2 - Praha - Pitkovice

Prodejce

Makléř: Holpuchová Diana

Telefon: 777 660 ...

E-mail: holpucho ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha

Žampiónová

Byty, Byt 4+kk

00819

10.10.2024

1 (dům má 3 podlaží)

osobní

152 m2

134 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: 18150000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Holpuchová Diana

Telefon: 777 660 ...

E-mail: holpucho ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9425.jpg

Reality Dvořák

Dlouhá 705/16, Praha 1

www.realitydvorak.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Tato moderní vila o třech bytových jednotkách se nachází v žádané lokalitě Pitkovic na jihovýchodním okraji Prahy. Pitkovice jsou vyhledávané pro svou kombinaci bydlení v zeleni a výbornou dostupností do centra Prahy. Oblast je skvěle napojena na pražskou integrovanou dopravu, s rychlým přístupem na dálnici D1 a Pražský okruh. Lokalita je tvořena vilami a rodinnými domy, což přispívá ke komornímu rázu prostředí. K tomu je velkým přínosem i bohatá vybavenost: školy, služby, k nákupům slouží OC Spektrum Průhonice, relaxační komplex Aquapalace Praha, SPA a fitness. Okolí nabízí také krásné procházky a to zejména přírodní park Botič - Milíčov, jehož součástí je také údolí Pitkovického potoka. Dále kulturní památka Průhonický park a přírodní památka Obora Uhříněves.

Prostorný mezonetový byt s terasou a lodžií, nabízí ideální kombinaci komfortu a moderních technologií. V přízemí se nachází vstup do bytu, který začíná uzavřeným zádveřím s místem pro šatní skříň. Po pravé straně je místnost s toaletou. Dále pokračuje vstup posuvnými dveřmi do prostorného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Tato místnost je srdcem domu a nabízí krásně prosvětlený prostor s výstupem na zahradu s terasou, ideální pro grilování a venkovní relaxaci. Součástí venkovní plochy je také zahradní domek. Vedle kuchyně je pod schodištěm elegantně schovaná komora.

Schodištěm se projde do druhého podlaží, kde se z hlavní chodby vchází do tří pokojů, šatny a koupelny s technickou místností. Z jednoho pokoje je přímý výstup ven do lodžie. Další z pokojů je řešený jako luxusní vícepodlažní prostor vhodný pro hlavní ložnici. Ze spodní úrovně s odpočinkovou a šatní částí vede samostatné schodiště do podkrovní části s místem pro spánek a velkou koupelnou. Na stavbu domu byly použity materiály a technologie nejvyšší kvality. Celý objekt je panelová masivní dřevostavba s dřevo-betonovými stropy. Okna jsou plastová, izolační s trojskly a střešní okna jsou s elektrickým ovládáním. Součástí oken jsou také předokenní žaluzie. Byt má podlahové vytápění a zároveň je možné podlahou místnosti vychladit. Součástí bytu je také klimatizace a větrání řízené s rekuperací. Třída energetické náročnosti pro tento objekt je mimořádně úsporná-A.



Nahoru