Vybírejte z nabídky 36 374 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Prostějov Zpět na přehled nabídek

Prostějov, R. Těsnohlídka, RD 4+1, garáž, bezbariérový přístup

Prodejce

Makléř: Ing. Foretek David

Telefon: 777 619 ...

E-mail: foretek@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Prostějov (okres Prostějov)

Rudolfa Těsnohlídka

Domy, Rodinné domy

985

08.10.2024

2

246 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 9690000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Foretek David

Telefon: 777 619 ...

E-mail: foretek@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2600.jpg

CM reality, s.r.o.

Poděbradovo nám. 980/11, 796 01 Prostějov

www.cmreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

S výhradním zastoupením Vám nabízíme rodinný dům, situovaný v atraktivní lokalitě Prostějova, místní části Čechovice, ulice Rudolfa Těsnohlídka. Dům je řadový vnitřní, o dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží. Okolní zástavbu tvoří rodinné domy. Poloha domu je ideální pro vycházky jak ke Krasickému rybníku, tak k biokoridoru Hloučela, případně pro cyklovýlety do Mostkovic a k Plumlovské přehradě. Dostupnost do města výborná. V pěší dostupnosti zastávka městské hromadné dopravy, MŠ, ZŠ, lékaři, obchod, hřiště, hospoda.

Dům má dispozici 4+1. V I. NP se nachází zádveří, WC, samostatná kuchyně a prostorný obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu. Ve II. NP jsou tři samostatné ložnice a koupelna s WC. V suterénu domu je garáž, prádelna s kotelnou, dvě místnosti situované směrem na zahradu, využívané jako kancelář a herna, možno využít také jako dílnu apod. Mezi kancelářemi a zahradou je ještě uzavřená zimní zahrada. Za domem se nachází menší zahrádka s dřevěným zahradním domkem.

Dům je zděný z pálených cihel, postaven v roce 1980. V průběhu své životnosti dům procházel pravidelně rekonstrukcemi a modernizacemi. Dům je zateplen, okna jsou plastová a pro příznivé vnitřní klima je dům opatřen rekuperací. Vytápění domu je ústřední s plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje plynový zásobníkový ohřívač. V obývacím pokoji je k dispozici krb, druhý krb je v kanceláři v suterénu domu. V koupelně je i elektrické podlahové topení. Poslední rozsáhlejší rekonstrukcí dům prošel v roce 2024, kdy byly v domě vyměněny odpady, rozvody vody, rozvody elektřiny a byly provedeny nové omítky. Ve II. NP je nový sádrokartonový strop. Rekonstrukcí prošla taktéž koupelna s WC v patře a WC v I. NP. Interiérové dveře jsou dřevěné, v dřevěných obložkových zárubních.

Dům je dále vybaven venkovní plošinou pro bezbariérový přístup, schodiště domu je pak opatřeno schodolezem. Vše v celkové hodnotě cca 750.000,- Kč. Dům je tak vhodný i pro méně pohyblivé osoby či osoby na invalidním vozíku.

Dům je připojen na veřejný vodovod, splaškovou kanalizaci, plynovod a elektřinu. Dům je napojen i na vlastní studnu. PENB zatím není zpracován, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Celková plocha pozemků: 246 m2, zastavěná plocha 106 m2, užitná plocha domu 158 m2 + garáž 16 m2.




Prodej rodinného domu Prostějov na Eurobydleni.cz


Nahoru