Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Jeseník Zpět na přehled nabídek

Prodej luxusní novostavby rodinného domu 4+KK na ul. Vysněná v Jeseníku

Prodejce

Makléř: Zrnečková Vaníčková Eleni

Telefon: 725 686 ...

E-mail: elenirea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jeseník (okres Jeseník)

Domy, Rodinné domy

865

08.10.2024

1 113 m2

neuvedeno

B - Velmi úsporná

Cena: 9950000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize RK , zahrnující i advokátní úschovu kupní ceny 1
Prodejce

Makléř: Zrnečková Vaníčková Eleni

Telefon: 725 686 ...

E-mail: elenirea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5391.jpg

Elenireality

Náměstí Svobody č.1052, 790 01 Jeseník

elenireality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte si Váš vysněný dům? Co takhle hledat na ul. Vysněná v Jeseníku? Ulice Vysněná, to je klidná lokalita, a to nejen díky kombinaci opravdu blízké přírody a nádherného výhledu. Pro opravdu náročné uživatele nabízíme luxusní novostavbu 4+KK se zahradou, prostornou terasou, zastřešeným stáním, dřevěným domkem na nářadí, elektrickou posuvnou bránou na dálkové ovládání atd. prostě luxusní domeček na krásném klidném místě, který splňuje všechny atributy současného, moderního bydlení.

Pozemek o celkové výměře 1113 m2 (zastavěná plocha a nádvoří činí 203 m2) je komplet oplocen, osázen trávníkem, okrasnými keři a pečlivě udržován. Po zámkové dlažbě je zajištěn příjezd do zastřešeného stání, když vjezd zajištuje elektrická pojezdová brána na dálkové ovládání. Technické řešení je navrženo tak, aby poskytovalo maximální komfort. Zkrátka vkus a smysl pro detail je zde opravdu znát.

Moderní novostavba bungalovu s dispozicí 4+kk, s užitnou plochou 147 m2, jejíž dominantou je obytný prostor s jídelnou a kuchyňským koutem o výměře úctyhodných 35 m2, prosvětlený rozměrným francouzským oknem (HS portál) se vstupem na terasu a do zahrady je možná snem každého z Vás. Francouzská okna jsou osazena i ve dvou dalších pokojích a všechny disponují elektrickými žaluziemi. Samozřejmostí je podlahové, plynové vytápění, vinylové, lepené podlahy, krb, dvě koupelny s WC (v jedné je kromě sprchového koutu i vana), vestavěné skříně na míru, technická místnost, kde je umístěna pračka se sušičkou, praktická spižírna atd. . . Náklady na bydlení cca 7 000.- Kč/měs.

Ale už dost řečí, v tomto případě, je opravdu realita ještě krásnější než fotografie. Takže máte-li opravdu zájem a zajištěno financování (příp. můžeme pomoci zajistit), není nic jednoduššího než si domluvit prohlídku s Eleni po 13 hod. PENB klasifikační třída B 135 kWh/m2/rok. Budu se na Vás moc těšit na Vysněné ulici.



Nahoru