Vybírejte z nabídky 36 579 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Třebenice Zpět na přehled nabídek

Třebenice, pronájem rodinného domu 4+1 se zahradou, ul. Žlábkova, 434 m2

Prodejce

Makléř: Denisová Věra

Telefon: 725 293 ...

E-mail: vera.den ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Třebenice (okres Litoměřice)

Žlábkova

Domy, Rodinné domy

3106

08.10.2024

1

434 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Denisová Věra

Telefon: 725 293 ...

E-mail: vera.den ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7405.jpg

Bydlete s námi

V. Nezvala čp. 2498, 434 01 Most 434 01

www.bydletesnami.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme zprostředkování dlouhodobého pronájmu rodinného domu v malebném prostředí části Třebenic. Dům aktuálně prochází rekonstrukcí, k pronájmu bude připravený v lednu 2025. Dispozičně je řešen jako 4+1, kdy ve spodním patře se nachází tři ložnice. Jedna neprůchozí bude mít svůj samostatný vstup i z venku a svojí koupelnu. Dále útulná kuchyň s moderním vybavením. Z kuchyně se pak vchází do centrální místnosti a tou bude obývací pokoj, ze kterého je vstup do dalšího pokoje se šatnou.

Poslední místnost v přízemí je koupelna spojena s toaletou, kde se nachází jak vana, tak sprchový kout. V prvním patře se pak nachází velmi prostorná ložnice se vstupem na praktickou terasu. Pozemek, který k domu náleží je dostačující na vytvoření odpočinkové zóny, dětského koutku, či záhonů. Dále je součástí pozemku menší stavení, kde jsou dvě samostatné místnosti na vytvoření kolny, či dílny.

Do garáže se pak vejde menší auto a nachází se zde technické zázemí s elektrickým kotlem. Vytápění a ohřev vody je tudíž řešeno elektřinou. Úsporu v zimě pak mohou přinést krbová kamna s tepelným výměníkem. Třebenice se nacházejí na úpatí Českého středohoří a je od pradávna střeženo mohutným skaliskem s hradem Košťálovem na vrcholu.

Krása a rozmanitost krajiny v okolí Třebenic spolu s řadou památek lákají k návštěvě milovníky přírody, historie a také cykloturistiky. Dále je v Třebenicích veškeré potřebné občanské vybavení jako je škola, školka, úřad a jiné... Pro domluvení nezávazné prohlídky můžete volat již nyní.



Nahoru