Vybírejte z nabídky 36 610 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Budislav Zpět na přehled nabídek

Prodej chalupy 70 m2, Budislav

Prodejce

Makléř: Mgr. Hanyšová Celá Zdenka

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Budislav (okres Svitavy)

Domy, Chaty a chalupy

23146

08.10.2024

2

475 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2400000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Hanyšová Celá Zdenka

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V malebné přírodě v těsné blízkosti skalního městečka Toulovcovy maštale a poblíž přírodních rybníků v Budislavi na Litomyšlsku prodáváme chalupu s číslem popisným, dosud užívanou jako dům k bydlení. Jako rodinný dům je i zapsaný v katastru nemovitostí. Je obklopený zelení a vlastní zahradou 475 m2. Můžete zde tedy nejen chalupařit, rekreovat se, ale také bydlet. Nebo výhodně investovat. Nemovitost je určena k rekonstrukci.

Vnější vzhled domu postaveného v sedmdesátých letech je přizpůsoben stávajícím rekreačním objektům v chatové oblasti, kde je umístěn. Přízemí je přístupné po vyzděném zápraží. Předsíní projdete do hlavního obývacího prostoru s krbem a odcloněným menším kuchyňským koutem, do koupelny s wc, do dílny, nebo schodištěm do podkroví.

V podkroví je nad schody otevřená malá místnost a z ní přístup do ložnice. Z ložnice vstoupíte na malý balkon s dřevěným zábradlím na straně jedné, nebo na prostornou terasu na straně druhé. Chatový ráz potrhuje použití dřevěných palubek na stropě dolní místnosti a na stěnách a stropech horní ložnice. Obložení je ve výborném stavu.

Součástí domu je zděný přístavek směrem do zahrady, dostupný z předsíně a zároveň zvenku širokými dveřmi. Dosud byl užívaný jako dílna (může z ní být i ateliér, nebo zázemí pro nářadí a zahradu). Nad dílnou můžete v závětří a odclonění od příjezdové cesty odpočívat na terase s výhledem do zeleně a vlastní zahrady.

Stavba je z keramických cihel. Základy domu jsou prokládané kamenem s izolací proti vlhkosti. Podlahy jsou dřevěné, v prostoru vytápění keramická. Strop je trámový, dřevěný. Střecha je pokrytá eternitem. Dům je napojen na obecní vodovod a elektřinu. Odpady jsou řešeny vlastním septikem. Na pozemku při vjezdu je umístěna mobilní plechová garáž.

Budislav je rozlehlá vesnice na okraji Hornosvratecké vrchoviny s velkým podílem rekreačních objektů. Přímo v ní se nachází několik pískovcových útvarů (Velké a Malé Hradisko) navazujících na Toulovcovy a Městské maštale s pískovcovými skálami. Celá oblast je sdružena do Mikroregionu Toulovcovy maštale. V oblasti je síť značených cyklostezek. Je to velmi oblíbené místo pro turistiku.

Výhodou umístění domu je klidná lokalita vzdálená od hlavních dopravních komunikací a od lomu, poblíž rybníků a téměř u lesa. V blízkosti jsou další objekty pro rekreaci a turistické i cyklistické stezky. Pro trvalé bydlení je obec s veškerým zázemím dobře dostupná asfaltovou cestou do centra.

Přijeďte se podívat, ráda vás provedu. Těším se na vás.



Nahoru