Vybírejte z nabídky 36 620 nemovitostí od 370 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Čechtice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Čechtice, Nakvasovice

Prodejce

Makléř: Ondřej Kučera

Telefon: 603 153 ...

E-mail: ondrej.k ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Čechtice (okres Benešov)

Domy, Rodinné domy

13633

09.10.2024

2

1 778 m2

150 m2

C - Úsporná

Cena: 9200000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ondřej Kučera

Telefon: 603 153 ...

E-mail: ondrej.k ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Unikátní rodinný dům 5+1 s garáží pro 4 vozy, rozmanitou zahradou s hradem, prostornou letní kuchyní, vyhřívaným bazénem a spoustou dalšího, co se může hodit pro kvalitní rodinné bydlení, nebo krátkodobé rekreační pronájmy. To vše na pozemku o výměře 1.778 m2 v obci Nakvasovice č.p. 12 u Čechtic, necelou hodinu od Prahy.

Dům původně ze 60. let byl postupně modernizován a nyní nabízí komfortní a prostorné bydlení s obytnou plochou okolo 150 m2. Je kompletně podsklepený, kde je i příprava na záložní agregát, jinak se dům vytápí hlavně tepelným čerpadlem. V přízemí je velká a plně vybavená kuchyň s jídelním stolem, která je průchozí do obývacího pokoje s krbem s průduchy do spodních místností. Z centrální chodby je také vstup do velké ložnice, vedle do koupelny s rohovou vanou a dvěma umyvadly a na samostatnou toaletu.

V prvním patře jsou tři neprůchozí pokoje. Jeden je aktuálně užíván jako pracovna, druhý jako posilovna a ve třetím je ložnice pro hosty s pracovnou a vlastní koupelnou. Díky tomu je zde možnost i vícegeneračního bydlení. Vedle pracovny je podkrovní šatna. Půda je úložná a částečně pochozí. Po schodišti se dostanete nejen do sklepa, ale “suchou nohou” také do velmi prostorné garáže pro dva vozy a další vybavení. Druhá dvojgaráž je na zahradě u domu. Parkování je možné i na pozemku na zámkové dlažbě.

Přístup na pozemek je velmi komfortní, a to buď z hlavní ulice, nebo za domem přes pojezdovou bránu. Vedle domu je zastřešený velký altán s francouzskými okny, který je možný vytápět i v zimních měsících krbovými kamny. Ten je napojený na krytý bazén s vyhřívanou vodou přes vlastní tepelné čerpadlo. Bazén lze samozřejmě celý otevřít a užívat si i okolní plochu pro opalování na lehátkách. Dále jsou na zahradě kůlny a další úložné prostory.

Kromě zazimované fontány a jezírka s Koi kapry je v dolní části členitý hrad, který ocení hlavně děti, ale i dospělí. Má přibližně dva metry vysoké hradby a věže s vnitřním prostorem a přípravou na letní kuchyň. Některé části hradu lze využít i pro menší hospodářská zvířata. A jako příjemný bonus je obecní rybník u spodní části pozemku.

Nakvasovice je velmi klidná obec vzdálená pouhých 4 km od Čechtic, kde je vše potřebné pro rodinné bydlení - škola, školka, pošta, lékárna, obchody a služby. Pro krátkodobé rekreační pronájmy je tento dům ideální svou rozmanitostí a vzdáleností od Prahy, kam autem dojedete do 1 hodiny. Autobusová zastávka je přímo u domu a za 20 minut jste na železniční stanici ve Vlašimi.

Oblast kolem Nakvasovic je ideální pro milovníky přírody a turistiky. Cyklostezka prochází přímo obcí a v okolí je mnoho přírodních a kulturních památek. Na Blaník, známou památnou horu, dojedete za pouhých 20 minut. V Čechticích pak můžete navštívit muzeum Bedřicha Smetany na zámečku v Růžkových Lhoticích.

Neváhejte a přijďte se podívat na tuto jedinečnou nemovitost, která nabízí komfortní a klidné bydlení v malebném prostředí Benešovska.

Těším se na Vás!

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř



Nahoru