Vybírejte z nabídky 36 531 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Čelákovice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Čelákovice

Prodejce

Makléř: Adéla Dvořáková

Telefon: 725 779 ...

E-mail: adela.dv ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Čelákovice (okres Praha-východ)

P. Bezruče

Domy, Rodinné domy

13632

09.10.2024

2

389 m2

120 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: cena u makléře 1
Prodejce

Makléř: Adéla Dvořáková

Telefon: 725 779 ...

E-mail: adela.dv ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s dispozicí 5+kk, se zahradou, sklepem a samostatnou garáží, vhodný pro rodiny s dětmi. Tato bezpečná a rodinná oáza se nachází v klidné obytné části v blízké vzdálenosti od nádraží, v obci Čelákovice, okres Praha-východ.

Po celkové rekonstrukci nabízí domov moderní vybavení, včetně nové instalace elektřiny, plynového kotle, koupelny a dvou toalet, nové obklady, podlahy atd.. Nová, prostorná kuchyně v přízemí domu, je propojena s obývacím pokojem, zatímco v patře najdete 3 pokoje a toaletu pro pohodlí celé rodiny. V přízemí domu se také nachází útulná ložnice, nová koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta a technická místnost. Půda je pochozí, možnost vestavby dalších 2 pokojů. Podlahy jsou plovoucí v pokojích a v hale, v kuchyni, v koupelně a na toaletách je dlažba. Okna jsou plastová. Kromě zateplení fasády je dům, včetně plotu a branky, kompletně zrekonstruován.

Tento cihlový dům nabízí plochu zahrady ideální pro dětské hry a relaxaci rodičů. V blízkosti se nachází školy, školky, park, hřiště a další atrakce pro děti, což zajišťuje skvělé prostředí pro rodinný život. Ideální poloha je dostupnost vlakového spojení. Vlakové nádraží se nachází 7 minut pěší chůze od domu. Pro denní dojíždění do Prahy, je to velmi pohodlné.

Dům disponuje velmi dobrým stavem a nabízí 5 a více pokojů na dvou patrech. Zastavěná plocha činí 162 m2, užitná plocha 120 m2 a plocha parcely dosahuje 389 m2. Částečně vybavený objekt zahrnuje sklep o ploše 10.5 m2, garáž o ploše 25 m2 a 2 parkovací místa před domem, pro pohodlí rodiny. Parkovat lze také za vraty na zahradě. Odpad je řešen kanalizací a přívod plynu zajišťuje plynovod. Výhodou na pozemku je vlastní studna.

Ve městě je veškerá občanská vybavenost a pravidelná vlaková dostupnost do centra Prahy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tento dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají bezpečné a pohodlné bydlení v prostředí plném možností pro děti.



Nahoru