Vybírejte z nabídky 36 620 nemovitostí od 370 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu, Praha Hlubočepy, ul. Nad Zlíchovem

Prodejce

Makléř: Styblík Martin

Telefon: 777 744 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha

Nad Zlíchovem

Domy, Rodinné domy

00240

09.10.2024

4

771 m2

300 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 22000000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Styblík Martin

Telefon: 777 744 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9658.jpg

REALITY PRO TEBE

Osvoboz. pol. vězňů 340, Kladno

www.realityprotebe.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v Praze Hlubočepy s okrasno-užitkovou zahradou. Rodinný dům disponující dvěma samostatnými byty (3+1 a mezonet 5+1) je z cca 3/4 podsklepený. Pozemek o celkové ploše 771 m2 zahrnuje zastavěnou plochu domu s přístupovou cestou (126 m2) a zahradu (645 m2). Před domem se nachází podzemní sklípek využitelný k uskladnění ovoce a zeleniny. Pozemek svažitý terasovitý, kompletně oplocený.

Rodinný dům zajištěn bezpečnostním zařízením, vybaven centrálním vysavačem, vytápění a ohřev vody pro každý byt realizován odděleně.

(5+1) Kompletně zrekonstruovaný mezonetový byt umístěný ve druhém nadzemním podlaží a v podkroví zahrnuje předsíň, pět pokojů, kuchyni, dvě koupelny a samostatnou toaletu. Konkrétně ve 2. NP jsou dva pokoje, kuchyně, koupelna s masážní kabinou, umyvadlem a toaletou, předsíň. V podkroví se nachází tři pokoje, samostatná toaleta a koupelna s vanou. Byt vybaven moderními spotřebiči, vestavnými skříněmi, na podlaze v podkroví vinyl a dlažba, ve 2.NP dlažba, parkety a vinyl. Designové dveře. Topení podlahové a do radiátorů. Chodba v podkroví osvětlena světlovodem.

(3+1) Byt v prvním nadzemní podlaží zahrnuje předsíň, tři pokoje, kuchyni, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu a místnost s umyvadlem.

Základní specifikace rodinného domu: Stavba cihlová, nezateplená, částečně podsklepená. Střecha valbová, zateplená, krytina Bramac, okna plastová. Vytápění plynovými kotli, ohřev vody plynovým kotlem (horní byt) a kotlem, karmou a bojlerem (spodní byt). Elektřina v mědi, odpad sveden do veřejné kanalizace. Více podrobných informací bude poskytnuto na vyžádání nebo v rámci prohlídky nemovitosti.

S vlastnictvím domu je spjato věcné břemeno bezplatného doživotního užívání bytu v 1. NP (byt 3+1) a společných prostor a věcné břemeno společného užívání zahrady, které budou přecházet na nového majitele. Nový vlastník tak bude vlastníkem kompletní nemovitosti (dům vč. pozemků), tj. včetně obou bytů, nicméně musí strpět zde uvedené doživotní věcné břemeno. Byt ve 2.NP a podkroví (5+1) aktuálně pronajatý. Ponechání pronájmu nebo ukončení pronájmu dle dohody s novým vlastníkem.

Pro více informací a sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléře.



Nahoru