Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Praha, Újezd u Průhonic

Prodejce

Makléř: Jan Kratochvíl

Telefon: 734 875 ...

E-mail: info@tym ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Formanská

Byty, Byt 3+kk

13626

09.10.2024

2 (dům má 3 podlaží)

osobní

75 m2

82 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 9900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jan Kratochvíl

Telefon: 734 875 ...

E-mail: info@tym ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Zájemcům o hezké bydlení v nejvyšší kvalitě v blízkosti všech služeb, ale zároveň v klidné části Prahy s krásnou přírodou okolo, nabízíme bytovou jednotku 3+kk v novostavbě komorního projektu v Praze Kateřinkách.

Byt najdete v 2. nadzemním podlaží nově postaveného bytového domu v klidné části Prahy Kateřinky. Oblíbená dispozice 3+kk zahrnuje komoru, koupelnu a samostatné WC, dvě ložnice a hlavní obytnou místnost v podobě obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je rovněž vstup na hezký balkon. Ten je stejně jako místnost orientovaný na jihovýchod. Oba zbylé pokoje jsou pak otočeny na severozápad. V bytě je tak dostatek světla po celý den a působí tak velmi vzdušně a příjemně.

Kuchyňská linka je vybavena všemi standardními spotřebiči. Kromě nábytku nemusíte v bytě nic dalšího zařizovat. Prostě jednoduché bydlení bez starostí.

Příjemným příslušenstvím je sklep a také parkovací stání v suterénu budovy.

V okolí najdete všechny potřebné služby. Např. školku, základní školu i gymnázium, najdete do 10 minut chůze. Velkým benefitem je nedaleký Milíčovský les. 200 metrů od domu na Vás čeká krásná příroda, řada běžeckých tras i cyklostezky. Praktická je i blízkost dálnice D1. Důležitá tepna Vás dostane rychle kam potřebujete, zároveň však nijak neruší. Protihluková stěna spolehlivě funguje, vyzkoušeli jsme to přímo na místě.

V bytě zatím nikdo nebydlel a Vy můžete být jeho první obyvatelé. Co říkáte na možnost takto hezkého bydlení v lokalitě, která ideálně kombinuje výhody širokého spektra služeb Prahy s nádhernou přírodou v nejbližším okolí?

V případě zájmu o více informací a termín prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás.



Nahoru