Vybírejte z nabídky 36 608 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 2+kk, Ostrava, ul.Alšovo nám.

Prodejce

Makléř: Ing. Podhajský Petr

Telefon: 420 774 ...

E-mail: petr.pod ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Ostrava (okres Ostrava-město)

Alšovo náměstí

Byty, Byt 2+kk

919989

09.10.2024

4 (dům má 5 podlaží)

družstevní

56 m2

56 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 15000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + zálohy na elektřinu a plyn (pouze na vaření) 1
Prodejce

Makléř: Ing. Podhajský Petr

Telefon: 420 774 ...

E-mail: petr.pod ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10033.webp

CENTURY 21 3D Reality

Gregorova 1412/12, 741 01 Nový Jičín

www.century21.cz/kancelar-3d-reality

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

K pronájmu nabízíme tento útulný, světlý a zařízený byt 2+kk o celkové výměře 55,78 m2, který je umístěn v 5.NP cihlového domu s výtahem, který se nachází ve velmi žádané lokalitě přímo na Alšově náměstí v Ostravě - Porubě.

Byt prošel v minulosti kompletní rekonstrukcí a nabízí se zařízený. Sestává se ze vstupní chodby se skříní a botníkem, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a prostornou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Obývací pokoj je dále vybaven jídelním stolem s 4 židlemi a rozkládací sedací soupravou. Ložnice s pracovním koutem je vybavena postelí a šatní skříní.

Zděná koupelna nabízí rohovou vanu, WC a umyvadlo, nechybí zde pračka. Podlaha chodby a koupelny je osazena keramickou dlažbou, obývací pokoj s kuchyňským koutem litou podlahou a v ložnici jsou dřevěné parkety. Součástí bytu je samostatná sklepní kóje a společný prostor pro uložení věcí. Nespornou výhodu je orientace oken bytu do vnitrobloku, což s sebou přináší klid a hezké výhledy.

Hledáte-li zařízené bydlení na skvělé adrese v centru Poruby s širokou nabídkou občanské vybavenosti v dosahu chůze, s potravinami za rohem a kavárnami před domem a s dobrými parkovacími možnostmi, je tato nabídka určena právě pro Vás.

Cena nájmu činí 15.000,- Kč + záloha na elektřinu a plyn (pouze na vaření). Majitel požaduje kauci ve výši 30.000,- Kč. Provize RK činí 15.000,- Kč + DPH.

Doporučujeme shlédnout naši 3D prohlídku, kde se se stavem a parametry bytu dokonale seznámíte z pohodlí Vašeho soukromí a v případě zájmu se s Vámi rádi uvidíme na osobní prohlídce.



Nahoru