Vybírejte z nabídky 36 361 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Malá Roudka Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinné domy, 132 m2 - Malá Roudka

Prodejce

Makléř: Matochová Monika

Telefon: 725 888 ...

E-mail: matochov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Malá Roudka (okres Blansko)

Domy, Rodinné domy

01592

09.10.2024

522 m2

70 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1390000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: Matochová Monika

Telefon: 725 888 ...

E-mail: matochov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9584.jpg

Framireal

Švermova 9, Brno

framireal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji kouzelnou chalupu v malebné vesnici Malá Roudka, okres Blansko. Tato nemovitost se nachází na idylickém místě u vody, které přímo vybízí k odpočinku a relaxaci. Chalupa je určena k celkové rekonstrukci, což vám dává jedinečnou příležitost přetvořit ji podle vašich představ.

Stávající obvodové stěny jsou v dobrém stavu a nabízejí možnost zachování původního charakteru stavby, zatímco střecha vyžaduje opravu. Pro ty, kteří preferují moderní řešení, je zde možnost strhnout stávající stavbu a postavit nový dům. Nemovitost je napojena na elektřinu a vodovodní řád, což usnadňuje jak rekonstrukci, tak případnou novou výstavbu.

K chalupě je možné přikoupit sousední zahradu, čímž získáte ještě více prostoru pro realizaci svých snů o dokonalém venkovském útočišti. Malá Roudka je klidná vesnice, která nabízí únik od ruchu města a možnost užívat si romantické chvíle v přírodě.

Nachází se v okrese Blansko, do Blanska je to přibližně 30 minut jízdy autem. Pokud preferujete větší město, Brno je vzdálené zhruba hodinu jízdy. Letovice jsou, jen asi 10 minut autem, což poskytuje skvělou dostupnost k veškeré občanské vybavenosti. Tato strategická poloha nabízí ideální kombinaci klidu venkova a dostupnosti městských služeb.

Přijďte se přesvědčit o kouzlu tohoto místa a objevte potenciál, který tato nemovitost nabízí. Je to ideální příležitost pro ty, kteří hledají klid, krásu a možnost vytvořit si domov podle svých představ.



Nahoru