Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Havířov Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu, 346 m2 , pozemek 908 m2- Havířov - Šumbark

Prodejce

Makléř: Fottrová Martina

Telefon: 542 120 ...

E-mail: fottrova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Havířov (okres Karviná)

Dr. Janského

Domy, Rodinné domy

IETB837677

09.10.2024

908 m2

346 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8490000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Fottrová Martina

Telefon: 542 120 ...

E-mail: fottrova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1025.webp

I.E.T. REALITY, s.r.o. Brno

Náměstí Svobody 18, 602 00 Brno

www.iet-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostoný dvougenerační rodinný dům s rozlehlým pozemkem, který poskytuje soukromí v klidné části města Havířova na ulici Dr. Jánského. Dům se nachází ve čtvrti obklopené rodinnými domy, což zaručuje klidné a bezpečné prostředí pro bydlení a investiční záměry. Dům lze využívat především také investičně, kde oddělená část domu tvoří samostatné 2+1 s terasou, proto se nabízí možnost nájmu.

Dispozice domu tvoří:

Suterén (1.PP) - zahrnuje garáž, technické místnosti a skladovací prostory, což nabízí celkovou užitnou plochu 117 m2. Tento prostor je ideální pro vytvoření dílny, skladu nebo hobby místnosti.

Přízemí (1.NP) - nabízí samostatný byt 2+1 s přímým vstupem na terasu, s celkovou užitnou plochou cca 60 m2. Tento prostor může sloužit jako samostatná jednotka pro pronájem, což poskytuje možnost výnosu z nájmu. Součástí přízemí je prostorné zádveří (7,45 m2), které plynule přechází do chodby (2,64 m2) přes kterou se dostaneme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem s výstupem na terasu (13,4 m2). Celková užitná plocha přízemí 124 m2.

První patro (2.NP) - Sestává ze čtyř samostatných pokojů, dvou koupelen s toaletami, šatna a další terasa. Celková užitná plocha patra činí 131 m2, což nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pro vytvoření další samostatné bytové jednotky. Dům procházel postupnými rekonstrukcemi, zateplení, výměnou oken, údržbou střechy.

Dům je obklopen krásnou zahradou, která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a aktivní odpočinek. Na pozemku se nachází vzrostlé stromy a keře, které poskytují přírodní stín a soukromí. Rovněž je zde prostor pro vybudování bazénu, nebo zahradního altánu. Zahrada je ideální pro rodiny s dětmi i pro pořádání společenských akcí.

Nemovitost se nachází v klidné části Havířova, která je ideální pro rodinné bydlení. V blízkosti jsou dostupné veškeré občanské služby, včetně škol, školek, obchodů a sportovních zařízení. Dopravní dostupnost je výborná, nedaleko se nachází zastávky městské hromadné dopravy i rychlé spojení na hlavní silnice směrem do Ostravy a okolních měst.

Dům nabízí jedinečnou možnost investice díky samostatným bytovým jednotkám, které mohou být pronajímány jednotlivě. Může sloužit také jako dvougenerační dům pro větší rodinu nebo pro podnikání (např. kanceláře, ubytování).



Nahoru