Vybírejte z nabídky 36 620 nemovitostí od 370 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Nový Jičín Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu, Žilina u Nového Jičína., Nový Jičín

Prodejce

Makléř: Ing. Podhajský Petr

Telefon: 420 774 ...

E-mail: petr.pod ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Nový Jičín (okres Nový Jičín)

Beskydská

Domy, Rodinné domy

920000

09.10.2024

1

osobní

266 m2

209 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4560000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Podhajský Petr

Telefon: 420 774 ...

E-mail: petr.pod ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10033.webp

CENTURY 21 3D Reality

Gregorova 1412/12, 741 01 Nový Jičín

www.century21.cz/kancelar-3d-reality

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Naše realitní kancelář Century21, 3D Reality Vám nabízí k prodeji rodinný dům v Žilině u Nového Jičína, na ulici Beskydská.

Jedná se o zděnou stavbu částečně podsklepeného jednopodlažního domu s obytným podkrovím a sedlovou střechou. V přízemí je bytová jednotka 3+1 s prádelnou o výměře 114,4 m2, v podkroví bytová jednotka 3+kk s komorou o výměře 76,41 m2. Dům je částečně podsklepen, sklep má výměru 37 m2. Stáří domu cca 80 let, po částečné rekonstrukci. V minulosti byly vyměněny plastová okna a vstupní dveře, střecha s novou krytinou, podlahové krytiny domu, nová elektroinstalace, plynofikace a omítky, koupelny včetně vybavení a kuchyně. K domu náleží menší zahrádka za domem, která je přístupná pouze od domu, jinak přes cizí pozemek. K domu náleží pozemek o celkové výměře 266 m2 včetně zastavěné plochy domu.

V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, 2 ložnice, samostatná koupelna a samostatné WC. Dřevěnými schody se dostaneme do podkroví, kde se nachází chodba, 2 ložnice, obývací prostor s prostorem jídelny, kuchyňský kout, koupelna, samostatné WC a komora. Vytápění zajištěno kondenzačním plynovým kotlem, dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci a disponuje rovněž elektrickou a plynovou přípojkou. V jedné z ložnic v přízemí jsou kachlová kamna.

Dům se nachází v okrajové části města Nového Jičína u hlavní komunikace. Výhodou umístění je centrum města Nového Jičína do 10 minut chůze, široká občanská vybavenost v okolí. V těsném okolí domu je zástavba rodinných domů. Lokalita, kde se oceňovaný dům nachází, je oblíbenou a vyhledávanou lokalitou na místním realitním trhu.

Doporučujeme shlédnout naši virtuální 3D prohlídku domu, kde se s jeho stavem a dispozicí seznámíte z pohodlí Vašeho soukromí a v případě zájmu se s Vámi rádi uvidíme na osobní prohlídce.



Nahoru