Vybírejte z nabídky 36 608 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Frýdlant nad Ostravicí Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Frýdlant nad Ostravicí

Prodejce

Makléř: René Di-Giusto

Telefon: 734 443 ...

E-mail: rene@hel ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Frýdlant nad Ostravicí (okres Frýdek-Místek)

Domy, Rodinné domy

1559

09.10.2024

1

385 m2

44 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5200000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: René Di-Giusto

Telefon: 734 443 ...

E-mail: rene@hel ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2588.webp

Helix reality CZ

8. pěšího pluku 2380, 73801 Frýdek - Místek

helixreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Klid, pohoda, harmonie... i takto by se daly popsat prvotní pocity strávené v této nemovitosti obklopené přírodou. Rád bych vám představil nemovitost, jejíž součástí je stavba RD o dispozici 2kk, dále pak zděná přístavba bez čp a oplocený pozemek a to vše v klidné části obce Lubno.

Rodinný dům je dispozičně tvořen obývacím pokojem s kuchyňským koutem jehož součástí je velice zachovalá kuchyňská linka se spotřebiči včetně myčky na nádobí, dále ložnice s vestavnou skříní, koupelnou se sprchovým koutem a společným WC, předsíň s nábytkem zhotoveným na míru. Nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí obnášející výměnu oken (dekor zlatý dub), novou elektroinstalaci, betonové podlahy s teplovodním vytápěním v celém domě, kde finální povrch tvoří lepený vinil, obložkové zárubně včetně interiérových dveří značky PORTAS. Tepelný komfort zajištuje i termoizolační interiérová malba.

Dům je zateplen grafitovým polystyrénem se silikonovou omyvatelnou omítkou. Krov střechy rovněž zateplen minerální vatou, s finálním záklopem kvalitní falcované střešní krytiny z hliníku v dekoru antracit, bez dalších investic. V zadní části domu je vybudována terasa z hliníkové konstrukce a zastřešením.

K domu náleží zděná stavba domu bez čp., která slouží k volnočasovým aktivitám, kde vznikly dvě prostorné místnosti (klidová a kardiozóna), místnost na spaní a nářaďovna. I zde jsou vnitřní prostory zateplené minerální vatou a zaklopené OSB deskami. Ozdobou nemovitosti je oplocená velice opečovávaná zahrada v Japonském stylu ZenGárden neboli "relaxační zahrada", kde krom okrasných jehličnanů najdete malinovník, borůvčí, jahodník i vyvazovanou třešeň s jabloní. Zemitý styl doplňují břidlicové kameny.

Nemovitost vytápěná elektrokotlem, ohřev vody bojlerem, voda z vlastní studny napojena přes domácí vodárnu zajištuje kvalitní zdroj pitné vody. Před domem možnost parkování na vlastním pozemku se zastřešeným parkovacím stáním z konstrukčním hliníkovým přístřeškem, pro OA.

Lubno, část obce Frýdlantu nad Ostravicí propojená s obcemi Malenovice, Morávka, Ostravice, Čeladná, splňuje podmínky pro aktivní a zdravý život v srdci Beskyd. Pokud vás nabídka zaujala, kontaktujte makléře, s financováním vám rádi pomůžeme. Nemovitost nabízená ve výhradním zastoupení HelixReality a je připravena k prohlídkám.



Nahoru