Vybírejte z nabídky 36 223 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Otvovice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Otvovice

Prodejce

Makléř: Jiří Háž

Telefon: 724 209 ...

E-mail: bhjvrk@g ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Otvovice (okres Kladno)

Byty, Byt 3+1

N00853

09.10.2024

3 (dům má 3 podlaží)

osobní

76 m2

76 m2

D - Méně úsporná

Cena: 5459000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků RK 1
Prodejce

Makléř: Jiří Háž

Telefon: 724 209 ...

E-mail: bhjvrk@g ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9661.jpg

BHJV

Osvobozených politických vězňů 340, Kladno

bhjv.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Bydlení ve venkovské "bytovce" navíc v překrásném prostředí obce Otvovice? Ano, představuje unikátní kompromis pro bezstarostné bydlení v prostředí obklopeném přírodou a blízkostí města. Díky slavné místní rodačce a obyvatelce paní Lucii Bílé se obec stala velmi populární, v místním kulturním domě v rámci spolku Srdce Otvovic se koná mnoho kulturních akcí, je zde restaurací Formanka se zahrádkou a fantastickou kuchyní.

Uvádíme na trh prodej bytu v osobním vlastnictví, Otvovice 238 v menším zděném bytovém domě z r. 1971. Byt o velikosti 3+1/L o užitkové ploše 76 m2 ve 3p./3p. (bez výtahu). Dispozice: kuchyň, obývací pokoj, 2 neprůchozí pokoje, koupelna, samostatné WC. Byt byl průběžně renovován 2019-2021 (kuchyňská linka, podlahy, koupelna, dveře, vestavěné skříně, atd.) K bytu náleží lodžie 5 m2 a 2 prostorné, zděné sklepy, každý o velikosti cca 6 m2. Byt má do všech stran vč. lodžie krásný výhled do okolní krajiny.

Interiér je laděn do moderní kombinace bílého dekoru s dřevem, je zde kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči, plastová okna, dlažba či plovoucí podlaha, interiérové dveře se sladěnými zárubněmi, prosvětlená moderní koupelna s oknem, vanou, topným žebříkem a koupelnovým nábytkem. Topení - dům má vlastí plynovou kotelnu, teplá voda - el. bojler. V bytě je zaveden telefon, internet, kabelová TV. V bytě zůstane kuchyňská linka včetně spotřebičů a ložnice. Správa spadá pod SVJ Kladno. Měsíční náklady pro 2 osoby vychází na cca 7000 Kč (FO, el. spol. prostor, vodné stočné, teplo, odpady, pojištění domu) + inkaso. Předpis zálohových nákladů bude předložen. U domu jsou pronajatá 2 parkovací stání - 450Kč/rok.

Bytový dům prošel rekonstrukcí - fasáda včetně zateplení, plastová okna, vchodové dveře, lodžie.

Otvovice se nachází necelých 5 km jihozápadně od Kralup nad Vltavou, 15 km severovýchodně od okresního města Kladna a 19 km od severního okraje Prahy. Žije zde necelých 800 obyvatel, obec má rozlohu 617 ha. Původní historická osada z 13.století, zvaná Otvojice v údolí Zákolanského potoka. Místním obyvatelům slouží dobrá občanská vybavenost, ke které přispívá pošta, vodovod, plynovod, knihovna, kulturní sál, mateřská i základní škola, koupaliště, lékař, hřiště , turistické stezky, různá sportoviště, dům pro seniory, kadeřnictví. Obec je obklopena malebnou přírodou, krásnými výhledy, je zde přírodní památka Otvovická skála, pseudogotická kaple sv. Prokopa.

Obcí prochází komunikace č. 24010, je zde přímé vlakové i autobusové spojení do Prahy, Kladna či Kralup. Bez nadsázky na Vás zde dýchne příjemná venkovská atmosféra a klid, s komfortem bezproblémového parkování a veškerým potřebným zázemím prosperující menší obce.

Ideálně se přijďte o výhodách nabízeného bydlení sami přesvědčit, rádi se s Vámi potkáme v rámci osobní prohlídky, postaráme se samozřejmě o komplexní servis od prohlídky po koupi a převod vlastnictví.



Nahoru