Vybírejte z nabídky 36 267 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Ostrava, Ostrava-Jih

Prodejce

Makléř: Martin Klimek

Telefon: 725 000 ...

E-mail: inzerce@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Ostrava (okres Ostrava-město)

Zimmlerova

Byty, Byt 3+1

2278

09.10.2024

4 (dům má 8 podlaží)

osobní

neuvedeno

65 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3390000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Klimek

Telefon: 725 000 ...

E-mail: inzerce@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9791.jpg

Rybka reality s.r.o.

Sokolská třída 1263/24, Ostrava

rybka-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte své bydlení pro rodinu a chcete být na okraji zástavby rodinných domů? Chcete mít zrekonstruovanou kuchyň, koupelnu, koukat na své zaparkované auto z lodžie a již nic neřešit? Jestli je tohle to, co právě hledáte, tak se pojďte podívat!

Nabízím vám byt po celkové rekonstrukci o dispozici 3+1 s výměrou 65 m2, který na vás čeká v Ostravě - Zábřehu. Byt se skládá z kuchyně, tří pokojů, koupelny, samostatného WC, chodby a lodžie. K bytu náleží sklep a za zmínku jistě také stojí dostatek parkovacích míst hned před domem.

Měsíční náklady na bydlení jsou 3800 Kč bez energií. Částka zahrnuje energie ve společných prostorách, ohřev teplé vody, vodu, vytápění, správa domu. Byt je v osobním vlastnictví a připraven ihned k nastěhování.

V okolí můžete chodit na procházky, jezdit na kole - k Odře a jezu Zábřeh za 8 minut - a nebo zajít na hřiště. Ideální prostředí pro rodiny s dětmi. Další hřiště stojí přímo vedle domu. Samozřejmostí jsou škola a školka, potraviny - Hruška vedle domu, restaurace a jen 6 minut jízdy k Avionu Shopping Park.

Dům má celkem 8 podlaží a jedná se o panelovou výstavbu, je vybaven výtahem. Byt se nachází ve 4 patře, což se odráží na nízkých nákladech na vytápění. Díky osobnímu vlastnictví, je možno byt snadno financovat hypotečním úvěrem, s kterým vám v případě zájmu rádi pomůžeme. Pokud zvažujete nové bydlení nebo jen koupi k investici, neváhejte mne kontaktovat a domluvíme si prohlídku.



Nahoru