Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Kaznějov Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům s udržovanou zahradou, terasou a zastěšenou pergolou v Kaznějově

Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kaznějov (okres Plzeň-sever)

Pod Puchýřem

Domy, Rodinné domy

24424

09.10.2024

3

732 m2

237 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8890000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9616.jpg

OTTE reality

Malá 43/6, Plzeň

nemovitosti.ottereality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Předmětem nabídky k prodeji je třípodlažní rodinný dům s udržovanou zahradou, garáží a dílnou v Kaznějově. Rodinný dům postavený a kolaudovaný v roce 1976, má dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. Dispoziční řešení domu je 6+1+kk a dále dvě koupelny, tři toalety, garáž a dále technické zázemí. Užitná plocha domu celkem činí cca 237 m2, obytná plocha je cca 162 m2. Celková velikost pozemku je 732 m2. Dům je průběžně modernizován a rekonstruován. V roce 2011 byla instalována plastová okna, dům byl zateplen, v roce 2016 byla zhotovena vestavba půdy na obytné prostory. V roce 2021 byla osazena nová střešní krytina z pálených tašek.

Budoucí uživatelé jistě ocení udržovanou zahradu, na které je umístěná terasa s pergolou a krbem, umístěnou v klidné, zadní části domu a na které je možné trávit volný čas, relaxovat nebo grilovat s rodinou či přáteli. Díky umístění zajišťuje terasa velkou míru soukromí. Zahrada lze užívat nejen jako pobytovou a odpočinkovou, ale také jako užitkovou, neboť se na ní nachází záhony, plodící stromy a skleník a menší zahradní domek sloužící jako sklad zahradního nářadí.

V prvním nadzemním podlaží domu je předsíň, vstupní hala se šatnou, prádelna, technická místnost, sklad potravin, prostory pro umístění sportovních či sezonních věcí, toaleta a prostorná garáž. Při úpravách majitelé mysleli na úsporu energií a nákladů. Z tohoto důvodu byl dům, jak je výše uvedeno zateplen a osazena byla nová plastová okna. Dům má také dva topné systémy, a to jak plynový kotel, tak také kotel ATMOS na pelety.

Ve druhém nadzemním podlaží je kuchyně s kuchyňskou linkou vč. spotřebičů, obývací pokoj, dvě ložnice. V koupelně se sprchovým koutem je toaleta. V obytném podkroví je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem vč. spotřebičů, ložnice a dětský pokoj. Dále je zde druhá koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou. Díky dispozičnímu řešení lze dům užívat jak pro jednu rodinu, tak také jako vícegenerační bydlení.

Podlahy v domě jsou dlažba, dřevěné parkety, PVC nebo koberce. Okna jsou plastová, střechu kryjí pálené tašky Walter Jacobi. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě jako je plyn, veřejná voda, kanalizace a elektrická energie. Ohřev teplé vody zajišťují dva elektrické bojlery. Na zahradě je také sběr dešťové vody, která je užívána jako užitná voda na zalévání. Přístup na pozemek je z veřejné komunikace. Parkování je možné na vlastním pozemku nebo v přilehlé ulici.

Dům se nachází v Kaznějově s kompletní veřejnou infrastrukturou. Jsou zde sportoviště, kulturní zařízení, lékař, školka, mateřská školka, obchodní možnosti, pošta atd. V docházkové vzdálenosti od domu je autobusová zastávka. Cesta do města Plzně vzdálené cca 19 km trvá cca 23 minut. Kaznějov je město v okrese Plzeň-sever v Plzeňském kraji. Žije zde přibližně 3 100 obyvatel.

Pokud hledáte bydlení do 20 km od krajského města Plzně je tato nabídka právě pro Vás. Rádi Vás uvítáme na prohlídce, předáme podklady k nabízenému domu a podáme kompletní informace o prodeji.



Nahoru