Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 5+kk > Klecany Zpět na přehled nabídek

Pronájem světlého bytu 5+kk, 117 m2 s terasou 50 m2, Klecany

Prodejce

Makléř: Motyčková Anna

Telefon: 420 737 ...

E-mail: anna.mot ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Klecany (okres Praha-východ)

Do Klecánek

Byty, Byt 5+kk

920010

09.10.2024

2 (dům má 3 podlaží)

osobní

117 m2

117 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 30000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Motyčková Anna

Telefon: 420 737 ...

E-mail: anna.mot ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9320.webp

CENTURY 21 Premium

Zlatnická 1582/10, 110 00 Praha 1

www.century21.cz/kancelar/premium/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Vstupte do světa neobyčejného bydlení, kde prostor a styl se spojí ve slunném bytě o dispozici 5+kk. Velikost bytu 117 m2 a terasa 50 m2, vše umístěno v útulném rodinném domě, je příslibem klidného a pohodlného života pro každého.

Hala s oddělenou toaletou u vstupu do domu. Pohodlné schodiště vás zavede do patra, kde se rozprostírá světlý obývací prostor. Ten zahrnuje moderní kuchyni s veškerými spotřebiči, která přirozeně přechází do obývacího pokoje, a chodbu vedoucí ke dvěma dalším pokojům. Z kuchyně vedou tři schody do dalšího otevřeného prostoru, který můžete využít jako jídelnu, ložnici nebo obývací pokoj. Za velkým francouzským oknem naleznete prostornou terasu se skalkou - ideální oázu pro odpočinek.

Mezonetové patro nad kuchyní a obývákem, osvětlené střešním oknem, je perfektní pro ložnici, kancelář nebo hostinský pokoj. Tento jedinečný byt s okny na jihozápad (denní světlo) představuje ideální útočiště pro ty, kdo hledají něco výjimečného. Nabízí se k dlouhodobému pronájmu, s čerstvě vymalovaným interiérem a novými plovoucími podlahami, připravený ihned k bydlení.

Samostatný vchod garantuje soukromí, zatímco podlahové vytápění řízené centrálním tepelným čerpadlem zajišťuje maximální komfort. K dispozici je také odpočtový vodoměr a elektroměr. Součástí bytu je přístup k prostornému společnému sklepu. Byt je kompletně vybaven rozvody pro TV a internet.

Nachází se v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností: školy, školky, obchody, restaurace a zdravotnická zařízení máte na dosah. Parkování je pohodlné a bezstarostné. Jen minutu chůze je autobusová zastávka Klecánky č. 371, odkud se za pouhých 20 minut dostanete k metru C - Kobylisy. Autem je dojezd do Prahy pouhých 10 minut.

Pokud sníte o prostorném a moderním bydlení obklopeném zelení a klidem, neváhejte mě kontaktovat a domluvte si prohlídku ještě dnes. Vaše nové útočiště čeká!



Nahoru