Vybírejte z nabídky 36 620 nemovitostí od 370 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Tichov Zpět na přehled nabídek

Prodej prostorného domu 5 +2 , 287 m2, zahrada 716 m2, Tichov

Prodejce

Makléř: Krajčová Jolana

Telefon: 608 713 ...

E-mail: krajcova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Tichov (okres Zlín)

Domy, Rodinné domy

BK212056

09.10.2024

2

716 m2

287 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: volejte makléři, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Krajčová Jolana

Telefon: 608 713 ...

E-mail: krajcova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2144.jpg

Allrisk reality & finance s.r.o.

Komárovská 20a, 61700 Brno

www.allriskreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte komfortní bydlení v prostorném domě s úžasnou zahradou, kde si v klidu vypijete ranní kávu? Kouzelné ticho a klid najdete v Tichově!

Mám pro Vás exkluzivní nabídku velkoryse řešeného domu s obytnou plochou 287 m2. Po vstupu do domu na Vás dýchne pohoda v prostorné předsíni, ze které vstoupíte do kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje s krbem, který umí vykouzlit tu správnou atmosféru pohody.

V přízemí je také koupelna s vanou, dvěma umyvadly, toaletou a bidetem. Po kvalitním dřevěném schodišti se dostanete do patra, kde najdete 3 velké neprůchozí pokoje, jeden menší, který slouží jako pracovna, další koupelnu se sprchovým koutem a komoru k uskladnění věcí. Z patra jsou schody na velkou půdu, kde je možno vybudovat další bytovou jednotku.

Celý dům je podsklepený, sklep je nad úrovní terénu, je nadstandardně vybaven, je zde další kuchyňská linka, prostorný sklad a dílna. Součástí domu je i garáž na dvě auta.

Okrasná zahrada s bazénem a pergolou nabízí možnost relaxace v každém ročním období. Velkou výhodou domu jsou velmi nízké náklady na bydlení, na topení plynem stačí měsíční záloha 3700 Kč, 2000 Kč elektrika. Dům je připojen na obecní vodovod, ale má i vlastní studnu.

Více informací a fotografii najdete na webové stránce nemovitosti: prodej-prostorneho-domu-5-2-se-zahradou-716m2-tichov.allriskreality.cz

Neváhejte a domluvte si prohlídku této vyjímečné nemovitosti ještě dnes. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.



Nahoru