Vybírejte z nabídky 36 678 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Šluknov Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům (223 m2) k rekonstrukci se zahradou v centru Šluknova

Prodejce

Makléř: Blažek Vosmíková Alena

Telefon: 777 128 ...

E-mail: alena.vo ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Šluknov (okres Děčín)

Karlova

Domy, Rodinné domy

919258

09.10.2024

2

osobní

354 m2

223 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2630000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Blažek Vosmíková Alena

Telefon: 777 128 ...

E-mail: alena.vo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10040.webp

CENTURY 21 Imagine Housing

Pařížská 1323/2, 400 01 Ústí nad Labem

www.century21.cz/kancelar-imagine-housing

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dvoupodlažní dům v samotném centru Šluknova nabízí potenciál rodinného bydlení, případně v kombinaci s podnikáním nebo s pronájmem části domu jako samostatné bytové jednotky a/nebo kanceláře. Rekonstrukce nabízí několik variant řešení, včetně propojení všech částí, kdy získáte rodinný dům o dispozici 7+1 (8+kk) a vnitřní podlahové ploše 223 m2 se zahradou a garáží až pro dva vozy.

Dům se nachází v jednosměrné boční ulici a disponuje dvorkem (60 m2) s navazující zahradou (112 m2), které jsou přístupné pouze z domu a poskytují absolutní soukromí. Součástí přízemí je garáž (44 m2) s pohodlným vjezdem z ulice a přímým propojením na dvůr i do domu, kde se v této části nachází kancelář, samostatná toaleta, úložné prostory a schodiště do patra, kde navazují obytné místnosti: obývací pokoj, kuchyně s jídelnou a ložnice s lodžií (8 m2). Dále také koupelna a další samostatná toaleta.

V druhé části domu, s vlastním přístupem přes dům ze dvora, najdeme v přízemí kuchyňský kout, pokoj s jídelnou a koupelnu s vanou a toaletou. Schodištěm pokračuje tento samostatný byt do patra, kde je ložnice a další (např. dětský) pokoj.

Šluknov je nejsevernějším městem České republiky. Je zde nádherný renesanční zámek, bohatý kulturní život a volnočasové vyžití. Zámecký park je od nabízeného domu vzdálen pouhých 200 metrů, stejně tak školy, školky, supermarkety, aj. - vše co by kamenem dohodil.

Širší okolí Českosaského Švýcarska je rájem nejen pro milovníky přírody a výhodou je i blízkost německých hranic, ať už budete cestovat za prací, zážitky nebo třeba jen nakupováním. Byt je momentálně tržně pronajatý spolehlivým a pravidelně platícím nájemcům, kteří mají zájem v nájmu dále pokračovat, bude-li zájem oboustranný (nájemní smlouva do 12/2024).



Nahoru