Vybírejte z nabídky 36 668 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Miroslavské Knínice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Miroslavské Knínice

Prodejce

Makléř: Jana Krebsová

Telefon: 602 581 ...

E-mail: krebsova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Miroslavské Knínice (okres Znojmo)

Domy, Rodinné domy

24171

09.10.2024

1

1 062 m2

115 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3290000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena je uvedena včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Jana Krebsová

Telefon: 602 581 ...

E-mail: krebsova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V klidné uličce v Miroslavských Knínicích se nachází rodinný dům 3+1, který mě velmi učaroval. Kdo hledá dům mezi mými nemovitostmi už ví, že tento typ starých usedlostí mám moc ráda.

V domě na Vás dýchne kouzlo starých časů, kdy se lidé hodně věnovali rodině a svým koníčkům, chovali zvířata nejen pro potěšení a pěstovali spoustu dobrého ovoce a zeleniny.

Dům zvenku působí hodně malý, ale když do něj vejdete, najdete tu poměrně velké pokoje - kuchyni s kachlovými kamny / tak ty mě dostaly/, dva obývací pokoje a ložnici s komorou / tu bych si já předělala na šatnu / a koupelnu s vanou a bojlerem.

Nemovitost je napojená na plyn, elektřinu, kanalizaci a obecní vodovod, má vlastní studnu. Vytápění je ústřední plynové. Dům hezky drží teplo, takže původní majitel za topení příliš neutrácel.

Plynový kotel se nachází v místnosti, do které se dostanete z uzavřeného dvora. Co mě tu uchvátilo byly sloupy, které dvoru dodávají ono kouzlo, dílna, která bývala zřejmě konírnou a místnost v retro stylu s další koupelnou. Je zde také toaleta. Na dílnu pak navazuje vstup do sklepa a následuje bydlení pro prasátko a kurníček. Na dvoře bych si udělala posezení a dívala bych se do zahrádky.

Je tu také veliká garáž, ze které se dostanete na půdu. Ta by se mohla využít na půdní vestavbu. Pokud projdete dvorem na zahradu, dostanete se ke vstupu na další část půdy. To znamená, že by se tu klidně mohla zbudovat další jednotka k bydlení.

Zahrada, na které jsou jablůňky s moc dobrými jablky, končí stodolou, velkou prostornou, ta by se dala využít na veterány, nebo uskladnění traktorů či na podnikání. Dá se jí projet až ven na silnici. To znamená, že je možné projet přední garáží a zadní stodolou opět ven a to se může někdy hodit.

Celková plocha pozemku činí 1062m2, z toho 499m2 je zastavěná plocha. Podlahová plocha RD 3+1 je cca 115m2.

Obec Miroslavské Knínice nabízí klidné a malebné prostředí s výbornou dostupností. V blízké Miroslavi naleznete vše, co potřebujete - obchod Billa, škola, školka, také koupaliště, které je ideální pro letní relaxaci a zábavu s rodinou. Do Brna i Znojma se dostanete za pouhých 30 minut, což zajišťuje snadnou dostupnost veškerých služeb a kulturních akcí.

Tak co, zaujala Vás moje nabídka domu v Miroslavských Knínicích? Pokud ano, tak se těším na prohlídku, kde Vám to všechno pěkně ukážu. Třeba zrovna tento dům Vám bude dělat společnost po další léta Vašeho života.



Nahoru