Vybírejte z nabídky 36 508 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Česká Lípa Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Česká Lípa

Prodejce

Makléř: Mgr. Veronika Vágner

Telefon: 775 020 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Česká Lípa (okres Česká Lípa)

Byty, Byt 3+1

N00266

10.10.2024

3 (dům má 3 podlaží)

osobní

73 m2

73 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2900000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena vč. právních služeb, provize a veškerých poplatků. 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Veronika Vágner

Telefon: 775 020 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9920.webp

RE | Partners

Národní 364/39, 110 00 Praha 1

www.repartners.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout nádherný byt velikosti 3+1 s balkónem nacházející se ve třetím patře cihlového domu, který se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě.

Tento byt s atmosférou plnou světla a pohodlí, prošel pečlivou a vkusnou rekonstrukcí, díky které je připraven k okamžitému nastěhování. Nejenže se můžete bez starostí zabydlet, ale budete si moci užívat všech výhod, které tento jedinečný prostor nabízí.

Byt vás uvítá prostornou vstupní chodbou, ze které se vstupuje do jednotlivých místností. Velká kuchyně je ideální pro rodinné vaření a setkávání, zatímco ložnice nabízí útulné útočiště pro odpočinek. Dětský pokoj je připraven na nové obyvatele, ať už se jedná o hru, učení nebo spánek. Koupelna s pohodlnou sedací vanou poskytuje příjemné místo pro relaxaci po náročném dni, a samostatné WC je praktickým doplňkem tohoto dobře uspořádaného prostoru. K bytu navíc náleží sklep, který zajišťuje dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.

Česká Lípa, malebné historické město ležící na řece Ploučnici v srdci Libereckého kraje, je ideálním místem pro život. Město je plné života a nabízí vše, co rodina potřebuje. Od kvalitních mateřských, základních a středních škol, přes pestrou občanskou vybavenost, až po bohatou nabídku kulturních a sportovních aktivit. Česká Lípa je město, kde se snoubí historie s moderním životem. Můžete objevovat kouzlo vodního hradu, navštěvovat různé historické kostely nebo se ponořit do historie ve Vlastivědném muzeu. Každý den zde můžete prožít něco nového a zajímavého.

Financování této nemovitosti je možné prostřednictvím hypotečního úvěru, se kterým vám rádi poskytneme veškerou potřebnou pomoc. Tento byt představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení v jednom z nejkrásnějších měst v Čechách.

Pro více informací a domluvení si osobní prohlídky neváhejte kontaktovat makléře. Těšíme se na spolupráci.



Nahoru