Vybírejte z nabídky 36 223 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Dobrá Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům, prodej, Dobrá, Frýdek-Místek

Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dobrá (okres Frýdek-Místek)

Domy, Rodinné domy

102096

09.10.2024

2

855 m2

neuvedeno

B - Velmi úsporná

Cena: 8990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Rádi bychom vám představili nově zrekonstruovaný rodinný dům o dispozici 4+KK, který prošel velmi zdařilou a rozsáhlou rekonstrukcí. Tato nemovitost se může pyšnit třídou energetické náročnosti budovy "B", což znamená, že je z hlediska energetické efektivity velmi úsporná. Tento dům je skutečně modernizovaný s ohledem na nejnovější standardy a trendy.

V rámci rekonstrukce byly zhotoveny zcela nové podlahy, které nejenže dodávají interiéru svěží vzhled, ale také zvyšují komfort bydlení. Celý plášť domu byl důkladně zateplen, což zajišťuje optimální tepelné podmínky v průběhu celého roku. Pro zvýšení energetické účinnosti a estetického dojmu byla osazena eurookna, která přispívají k lepší izolaci a zároveň poskytují dostatek přirozeného světla. Střešní plášť byl rovněž kompletně obnoven, což zahrnuje nový krov a novou střešní krytinu, čímž je zajištěna dlouhodobá ochrana před nepříznivými povětrnostními vlivy.

Uvnitř domu byla instalována nová elektroinstalace, což znamená moderní a bezpečný systém elektrických rozvodů, stejně jako nové rozvody vody a odpadů, které jsou zárukou bezproblémového provozu domácnosti. Vytápění domu je zajištěno elektrokotlem, což představuje efektivní a ekologicky šetrný způsob vytápění, a voda je ohřívána elektrickým bojlerem, který poskytuje dostatek teplé vody pro celou rodinu. Dům se nachází v malebné obci Dobrá u Frýdku-Místku, která je součástí klidné zástavby rodinných domů.

Dům stojí na rovinatém pozemku o rozloze 855 m² a je přístupný z obecní asfaltové komunikace, což zajišťuje pohodlný přístup po celý rok. Na zahradě rostou vzrostlé ovocné stromy, které nabízejí možnost sklizně vlastního ovoce, a v zadní části zahrady za domem je prostor pro vytvoření nádherné klidové zóny s terasou, kde můžete relaxovat nebo pořádat setkání s přáteli. Rodinný dům je oplocen ze všech stran, což zajišťuje soukromí a bezpečí, a na přední straně je vytvořen sjezd ze zámkové dlažby s dvěma parkovacími místy pro vaše automobily.

Obec Dobrá se nachází ve vzdálenosti pouhých 3 km od okresního města Frýdek-Místek, což znamená, že veškerá občanská vybavenost je snadno dosažitelná. Je zde také výborné dopravní napojení na rychlostní komunikaci R 48, které usnadňuje cestování do dalších měst. K dispozici je také vlakový spoj mezi Frýdkem-Místkem a Českým Těšínem i MHD, což poskytuje široké možnosti cestování bez nutnosti využití automobilu. Ve vzdálenosti do 10 minut chůze se dostanete do centra obce, kde se nachází škola, školka, obecní úřad a síť obchodů, takže všechny potřebné služby jsou nadosah.

Ve stejné vzdálenosti se nachází i sportovně relaxační zóna s venkovními hřišti a zábavným parkem pro děti, což ocení zejména rodiny s malými dětmi. Přes obec Dobrou prochází řada cyklostezek vedoucích do nedalekých Beskyd, což nabízí skvělé možnosti pro cyklisty a milovníky přírody.

V přízemí domu se nachází otevřené zádveří, které vítá všechny návštěvníky, samostatné WC a hala pod schodištěm, která propojuje kuchyň s jídelním koutem a obývacím pokojem. Odtud se francouzskými dveřmi dostanete přímo na zahradu do klidové části za domem, což je ideální pro venkovní posezení a relaxaci. Otevřený prostor v přízemí je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a flexibilitu, a je umocněn dřevěným schodištěm, které vede z haly do prvního patra.

V prvním patře se nachází centrální prostorná chodba, která je klidovou zónou domu. Z této chodby můžete vstoupit do tří samostatných, neprůchozích pokojů, které nabízejí dostatek soukromí a klidu pro každého člena rodiny. Koupelna je vybavena rohovou vanou, sprchovacím koutem a WC, což zajišťuje komfort a pohodlí. Z chodby se rovněž dostanete do technické místnosti, kde je umístěn elektrický bojler na ohřev teplé vody a je zde i prostor pro uložení věcí k údržbě a provozu domu, což přispívá k praktickému a efektivnímu uspořádání.

Tento dům představuje ideální kombinaci moderního bydlení a klidného prostředí, což je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní domov v dostupnosti veškerých služeb a zároveň v blízkosti přírody. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.




Prodej rodinného domu Dobrá na Eurobydleni.cz


Nahoru