Vybírejte z nabídky 36 247 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Byt, 3+kk, prodej, Bohumínská, Muglinov, Ostrava, Ostrava-město

Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Ostrava (okres Ostrava-město)

Bohumínská

Byty, Byt 3+kk

123450

09.10.2024

6 (dům má 8 podlaží)

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3790000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji prostoný byt o dispozici 3+kk s elegantním francouzským balkónem, situovaný na atraktivní ulici Bohumínská v dynamicky se rozvíjející městské části Slezská Ostrava. Tento byt prošel právě dokončenou moderní a vkusnou rekonstrukcí, která splňuje i ty nejvyšší standardy současného bydlení.

Koupelna je navržena s důrazem na estetiku a funkčnost, vyzdobená novými designovými obklady a vybavena kvalitní sanitou. Nabízí prostornou vanu, která je ideální jak pro relaxační koupele, tak pro každodenní užití, a praktickou umyvadlovou skříňku se zabudovaným zrcadlem. Vedle koupelny se nachází samostatné WC pro zajištění maximálního komfortu obyvatel.

Kuchyňská linka je zhotovena na míru a vybavena vestavěnými spotřebiči nejnovější generace: obsahuje horkovzdušnou i mikrovlnnou troubu, digestoř, indukční varnou desku, a myčku. Příprava na vestavěnou lednici s mrazákem je samozřejmostí, což umožňuje udržovat čistý a moderní vzhled bez viditelných spotřebičů.

V celém bytě byly kompletně vyměněny rozvody vody i elektřiny, což je zárukou bezpečnosti a spolehlivosti. Sadrokartonové podhledy dodávají prostoru elegantní vzhled a nové plovoucí podlahy spolu s moderními interiérovými dveřmi zvyšují celkový pocit komfortu.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel důkladnou revitalizací. Zateplení zajišťuje energetickou úspornost, plastová okna snižují hlučnost a zlepšují tepelnou izolaci. Nové schránky a kamerový systém zvyšují bezpečnost a pohodlí obyvatel. K dispozici je také moderní výtah a vchod lze otevřít pomocí čipu, což zvyšuje pohodlí a bezpečnost vstupu do budovy. Samozřejmostí je sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor.

Aktuálně je byt pronajat spolehlivým nájemcem se skvělou platební morálkou. Výše nájmu bez služeb činí 17.712 Kč měsíčně, a nájemní smlouva platí do konce března 2025. S tří měsíční výpovědní lhůtou poskytuje flexibilitu pro budoucí majitele. Výnos z pronájmu činí atraktivních 6,1 %, což z tohoto bytu dělá lákavou investiční příležitost.

Doporučuji osobní prohlídku, abyste mohli sami ocenit kvalit a přednosti tohoto výjimečného bytu, který nabízí ideální spojení moderního bydlení a skvělé investiční příležitosti. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.



Nahoru